Меню
Your Cart

Душ кабини и паравани

Душ кабини и паравани

Душ кабините и параваните са предпочитан вариант в нашето съвремие за отделяне на помещението за къпане от останалата част. По този начин банята не се мокри навсякъде и е много по-лесно да се поддържа и почиства. Особено практични са за малки помещения, в които всяко пространство е ценно, освен това придават на банята завършеност и стил и внасят ред.

Ние от Елана – Г изработваме и монтираме по поръчка душ кабини, паравани, преградни витрини от висококачествено матирано или прозрачно 8-милиметрово темперирано (закалено) стъкло и в тази категория може да разгледате нашите вече реализирани проекти.

Спрямо пространството в помещението ви ние ще предложим най-доброто решение – модерно, стилно и функционално, защото това е наша работа вече повече от 20 години.

Защо да изберете стъклени паравани или кабини

  • стъклото е закалено и стабилно
  • придават естетика и стил
  • лесни са за почистване и поддръжка
  • подлежат на дългогодишна експлоатация

Всичко, необходимо за интериорния дизайн на вашата баня, може да го намерите при нас. Елана – Г е производител на мебели за баня, с които може да създадете мечтаното от вас мокро помещение. Продуктите са ни абсолютно водоустойчиви и са изработени от висококачествено разпенено PVC. Всяка мебел може да се тонира по RAL каталог в желан от клиента цвят. Предлагаме функционални, стилни и качествени шкафове с мивки и огледала, богато разнообразие на продукти на конкурентни цени. Моделите ни са с фиксирани размери, но работим и по индивидуални на клиента. Предлаганите от нас продукти са вече утвърдени на пазара, а Елана е една от най-предпочитаните марки в страната.

Обликът на банята е важен също толкова, колкото и на дома като цяло, затова е добре да заложите на качествени продукти, функционални и красиви. 

Разгледайте нашите реализирани проекти и се убедете сами!