Меню
Your Cart

Душ кабини и паравани

Душ кабини и паравани

Душ кабините и параваните са предпочитан вариант в нашето съвремие за отделяне на помещението за къпане от останалата част. По този начин банята не се мокри навсякъде и е много по-лесно да се поддържа и почиства. Особено практични са за малки помещения, в които всяко пространство е ценно, освен това придават на банята завършеност и стил и внасят ред.

Ние от Елана – Г изработваме и монтираме по поръчка душ кабини, паравани, преградни витрини от висококачествено матирано или прозрачно 8-милиметрово темперирано (закалено) стъкло и в тази категория може да разгледате нашите вече реализирани проекти.

Спрямо пространството в помещението ви ние ще предложим най-доброто решение – модерно, стилно и функционално, защото това е наша работа вече повече от 20 години.

Защо да изберете стъклени паравани или кабини

  • стъклото е закалено и стабилно
  • придават естетика и стил
  • лесни са за почистване и поддръжка
  • подлежат на дългогодишна експлоатация

Всичко, необходимо за интериорния дизайн на вашата баня, може да го намерите при нас. Елана – Г е производител на мебели за баня, с които може да създадете мечтаното от вас мокро помещение. Продуктите са ни абсолютно водоустойчиви и са изработени от висококачествено разпенено PVC. Всяка мебел може да се тонира по RAL каталог в желан от клиента цвят. Предлагаме функционални, стилни и качествени шкафове с мивки и огледала, богато разнообразие на продукти на конкурентни цени. Моделите ни са с фиксирани размери, но работим и по индивидуални на клиента. Предлаганите от нас продукти са вече утвърдени на пазара, а Елана е една от най-предпочитаните марки в страната.

Обликът на банята е важен също толкова, колкото и на дома като цяло, затова е добре да заложите на качествени продукти, функционални и красиви. 

Разгледайте нашите реализирани проекти и се убедете сами!

Brand: Elanalux
Конектор /тръба - тръба/ 135°. Хром.ф -25.Арт. № WG 314..
16.00лв. без ДДС:16.00лв.
Конектор за тръба към стена ф-25. Хром.
Бестселър
Brand: Elanalux
Конектор за тръба към стена ф-25. Хром...
18.00лв. без ДДС:18.00лв.
Brand: Elanalux
Кърподържател. Арт. № LS 602470 x 85 mm..
67.00лв. без ДДС:67.00лв.
Brand: Elanalux
П-образен алуминиев профил за стъкло 20 мм е от елоксиран алуминий. Основно негово предназначение е за обков за душ кабини и паравани, но разбира се, може да се намери и друго предназначение.При всички случаи е добре да се свържете с нас и ще съдействаме с каквото е необходимо. Предлагаме срязване н..
10.00лв. без ДДС:10.00лв.
Brand: Elanalux
П-образен алуминиев профил за стъкло 20 мм бял е прахово боядисан. Използва се основно за обков на душ кабини и паравани, като, разбира се, не е изключено да има и друго приложение. За каквото и да решите да го ползвате обаче, е добре да ни потърсите за консултация.Какви са характеристиките на П-обр..
10.00лв. без ДДС:10.00лв.
П-образен алуминиев профил за стъкло 30 мм
Бестселър
Brand: Elanalux
П-образен алуминиев профил за стъкло 30 мм е от елоксиран алуминий. Особено подходящ е за обков на душ кабини и паравани. Дължината на парче профил е 6,5 метра, като предлагаме срязване, пакетиране и доставка до всяка точка. Цената на 1 срез е 0,50 лв. Освен за душ кабини и паравани може да се ..
10.00лв. без ДДС:10.00лв.
Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H002
Бестселър
Brand: Elanalux
Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H002 също е с твърда PVC основа и с меко издължено перо. Предназначен е за врати или кабини с дебелина стъклото 8 мм.Основата е с ширина на отвора 10 мм и дълбочина също 10 мм. Стоковата дължина на продукта е 2,10 метра. Дължината на перото е ..
10.00лв. без ДДС:10.00лв.
Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H003
Бестселър
Brand: Elanalux
Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H003 е с твърда PVC основа и меко перо. Позволява поставяне на стъклени врати или душ кабини с дебелина на стъклото 8 мм. Поставянето му може да бъде както странично, така и отгоре или отдолу на врата, в зависимост от това къде има луфт. ..
10.00лв. без ДДС:10.00лв.
Brand: Elanalux
Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H007 е модел с балонче. Предназначението му е основно за под вратата, но според луфта между стъклата, може да се постави и странично. Разполага с твърда PVC основа и меко перо. Дължината на перото е 5 мм, а заедно са с балончето е 15 мм. Стоко..
10.00лв. без ДДС:10.00лв.
Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H009
Бестселър
Brand: Elanalux
Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H009 е модел с твърда PVC основа и с две успоредни едно на друго пера, като второто е с балонче. Стоковата дължина на продукта е 2,10 метра. Дължината на едното перо е 10 мм, на другото перо с балонче е 12 мм, а основата е 10 на 10 мм. Уплътне..
10.00лв. без ДДС:10.00лв.
Brand: Elanalux
Конектор тръба-тръба 90°. Хром.Арт. № WJ 311..
23.00лв. без ДДС:23.00лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)