Меню
Your Cart

Панти

Панти

Панти

Панта стена-стъкло 90° хром
Бестселър
Brand: Elana
Панта стена-стъкло 90° хром е изработена от неръждаема стомана с хромирано покритие. Предназначението й е за душ кабини и стъклени врати. Едната страна на пантата се монтира към стена. В затворено положение ъгълът между стената и стъклената врата e 90°. Вратата се затваря автоматично при ъгъл прибли..
36.00лв. без ДДС:36.00лв.
Brand: Elana
Панта стъкло-стъкло 135° хром е от неръждаема стомана и хром покритие. Тя е част от обкова за душ кабини и паравани, като предназначението й е да се захваща към стъкло и от двете страни. Едната страна е статична, а другата е подвижна – отваря се в двете посоки. В затворено положение ъгълът между стъ..
53.00лв. без ДДС:53.00лв.
Brand: Elana
Панта стъкло-стъкло 180° хром е от неръждаема стомана с хромирано покритие. Тя е част от обкова за душ кабини и паравани, като предназначението й е да се захваща към стъкло и от двете страни. Едната страна е статична, а другата е подвижна – отваря се в двете посоки. В затворено положение ъгълът межд..
53.00лв. без ДДС:53.00лв.
Панта стъкло-стъкло 90° хром
Бестселър
Brand: Elana
Панта стъкло-стъкло 90° хром е изработена от неръждаема стомана с хромирано покритие. Предназначението й е за монтаж на душ кабини и стъклени врати. Едната страна е статична, а другата е подвижна – отваря се в двете посоки. В затворено положение ъгълът между стъклото, към което е монтирана, и стъкле..
36.00лв. без ДДС:36.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)