Меню
Your Cart
2 години гаранция

П-образен алуминиев профил 20 мм за стъкло 6-10 мм

П-образен алуминиев профил 20 мм за стъкло 6-10 мм
Бестселър
П-образен алуминиев профил 20 мм за стъкло 6-10 мм
30.00лв.
без ДДС: 30.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: П-профил 20 мм 2500 мм дължина

П-образен алуминиев профил 20 мм за стъкло 6-10 мм е от елоксиран алуминий. Основно негово предназначение е за обков за душ кабини и паравани, но разбира се, може да се намери и друго предназначение.

При всички случаи е добре да се свържете с нас и ще съдействаме с каквото е необходимо. Предлагаме срязване на профила по размер, както и пакетиране и изпращане до всяка точка. 

Какви са характеристиките на П-образен алуминиев профил 20 мм за стъкло 6-10 мм от елоксиран алуминий

  • височина: 20 мм
  • ширина: 16 мм
  • дебелина на профила: 2 мм
  • дължина: 2,50 м
  • дебелина на стъклото: 6 - 8 – 10 мм

ЦЕНАТА е за целия прът с  дължина 2,5 метра, с включен ДДС! Може да бъде отрязан по размер!

Профилът е алуминиев, като алуминият е елоксиран. Това е гаранция за високо качество, тъй като анодизацията защитава повърхността от наранявания и износване. Самият процес всъщност представлява покриване на суровия метал с алуминиев оксид и се нарича анодизация или елоксация.

Елоксираните повърхности са лесни за поддръжка и почистване, а покритието не се бели, нито пък се лющи. Освен това след полагане на алуминиев оксид металът може да бъде допълнително боядисан във всякакъв цвят. Хубавото е, че покритието е и термоустойчиво до точката на топене на самия алуминий и не се разпада.

Освен от душ кабина или параван вашата баня се нуждае и от мебели за баня. Елана-Г е производител на мебели за баня от повече от 20 години. Изработват се от разпенено ПВЦ, което е 100% водоустойчиво, а след това се боядисват с полиуретанова гланцова боя, която допълнително запечатва изделието.

Нашите мебели се тонират по каталога на RAL и за клиентите и изключително удобно при избора на цвят, защото може да стане и от разстояние. Цветът на мебелите се избира предварително от клиента и не оскъпява продукта.

Препоръчваме комплект ПВЦ мебели за баня Здравец, който е изключително функционален и особено предпочитан.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър