Меню
Your Cart
2 години гаранция

П-образен алуминиев профил 20 мм бял за стъкло 6-10 мм

П-образен алуминиев профил 20 мм бял за стъкло 6-10 мм
П-образен алуминиев профил 20 мм бял за стъкло 6-10 мм
5.00лв.
без ДДС: 5.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: П-профил 20 мм бял

П-образен алуминиев профил 20 мм бял за стъкло 6-10 мм е прахово боядисан. Използва се основно за обков на душ кабини и паравани, като, разбира се, не е изключено да има и друго приложение. За каквото и да решите да го ползвате обаче, е добре да ни потърсите за консултация.

Какви са характеристиките на П-образен алуминиев профил 20 мм бял за стъкло 6-10 мм

  • прахово боядисан алуминий
  • височина: 20 мм
  • широчина: 18,5 мм
  • дебелина на профила: 1,2 мм
  • дължина: 6,0 м
  • дебелина на стъклото: 6 - 8 – 10 мм

ЦЕНАТА е за линеен метър с включен ДДС!

Хубавото при праховото боядисване е, че се извършва по специална щадяща метала технология, която гарантира отсъствие на корозия при различните условия на експлоатация. Основно негово предимство е, че не се използва разредител, който да поддържа боята в течно състояние и не се разтича или раздува при нанасяне. Освен това добива много по-здрав слой от обикновената течна боя.

Съставена е от прахови частици от органични съединения, които съдържат смоли, пигменти и добавки, а боядисването се извършва сухо. Нанася се по електростатичен начин, като след това се изсушава чрез топлинна обработка. Така се получават красиви и гладки повърхности, може да се постигне желано ниво на гланц, неонов или луминесцентен ефект, релефен ефект и др.

Освен от параван или душ кабина, мокрото помещение се нуждае и от мебели за баня, които трябва да са абсолютно водоустойчива. Елана-Г е производител на мебели за баня вече повече от 20 години, които са произведени от разпенено ПВЦ – напълно водоустойчиво, и са боядисани с полиуретанова гланцова боя. Може да изберете своя цвят по каталога на RAL и това няма да оскъпи изделието.

ПВЦ комплект мебели за баня Ружа е изключително функционален модел, който е особено предпочитан заради стилната си визия.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър