Меню
Your Cart
2 години гаранция

Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H007

Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H007
Бестселър
Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H007
12.00лв.
без ДДС: 12.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: H007

Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H007 е модел с балонче. Предназначението му е основно за под вратата, но според луфта между стъклата, може да се постави и странично. Разполага с твърда PVC основа и меко перо. Дължината на перото е 5 мм, а заедно са с балончето е 15 мм. Стоковата дължина на продукта е 2,10 метра.

Силиконовият уплътнил може да се използва по периферните части на вратата – странично, отгоре и отдолу. Освен от вода, уплътнението спомага за по-добра изолация на помещението от въздушните течения. Употребата му е наложителна, когато има фуги между стъклата. Отворът на канала е 10 мм и е предназначен за стъкла с дебелина 8 мм.

Монтирането на силиконовия уплътнител е изключително лесен и не се нуждаете е специални умения. Две са важните неща – да вземете точни размери и остър нож, с който да направите правилен срез. Трябва да имате предвид, че поставянето на уплътнението променя хода на врата и играе ролята на стопер.

Хубавото на този вид уплътнения е, че са незабележими, сливат се със стъклото, но в същото време изолират помещението. Могат да се ползват при врати и при душ кабини. Еднакво добре изолират и от вода, и от въздух. Освен това поддържането на температурата в помещението е много по-лесно.

Защо да изберете силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H007

  • балонче за по-добро уплътняване
  • по-добра изолация
  • изглежда добре естетически

Елана-Г изработва по поръчка душ кабини, стъклени врати и паравани.

Елана-Г е производител на мебели за баня от разпенено PVC и PVC полистирол. Има своя индивидуална линия СТАНДАРТ, предназначена за масово потребление. Може да съчетаете с шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 8.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър