Меню
Your Cart
2 години гаранция

Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H002

Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H002
Бестселър
Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H002
10.00лв.
без ДДС: 10.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: H002

Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H002 също е с твърда PVC основа и с меко издължено перо. Предназначен е за врати или кабини с дебелина стъклото 8 мм.

Основата е с ширина на отвора 10 мм и дълбочина също 10 мм. Стоковата дължина на продукта е 2,10 метра. Дължината на перото е 25 мм.

Няма никакво значение дали ще поставите уплътнението странично, или в горната или долната част на вратата. Използва се там, където има наличие на луфт, за да обере пространствата. Монтирането на уплътнителя предполага по-добра изолация на въздушните течения, което от своя страна би допринесло за комфорт в помещението, както и за по-лесно поддържане на стайната температура.

Фугите могат да са странични или пък отдолу към прага, а силиконовото уплътнение е подходящо и при двата варианта. Трябва само да се има предвид монтажа. В зависимост от това от коя страна е поставено, се определя и хода на вратата.

Относно самия монтаж не се изискват специални умения или квалификации. Необходимо е само да имате остър нож, за да направите идеален срез и разбира се, да имате точни размери.

Защо да изберете силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм

  • уплътнява фугите
  • изолира помещението
  • естетически изглежда добре

Елана-Г изработва душ кабини, паравани и стъклени врати по индивидуални размери на клиента и е производител на мебели за баня в различни класови стилове.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър