Меню
Your Cart
2 години гаранция

Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H003

Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H003
Бестселър
Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H003
10.00лв.
без ДДС: 10.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: H003
  • Размери: 0.00mm x 0.00mm x 0.00mm

Силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H003 е с твърда PVC основа и меко перо. Позволява поставяне на стъклени врати или душ кабини с дебелина на стъклото 8 мм. 

Поставянето му може да бъде както странично, така и отгоре или отдолу на врата, в зависимост от това къде има луфт. Предназначението му е да обира остатъчните пространства и да предотвратява образуването на течения, вследствие на въздушната циркулация.

Монтажът на този тип силиконово уплътнение е изключително прост и не изисква специални компетенции. Трябва само да се направи срез с остър нож на необходимата дължина. 

Важно е да се знае, че в зависимост от начина на поставянето му се определя и хода на вратата, т.е. ако е от външната страна, то и отварянето трябва да е навън иначе перото ще подпира, ако се промени посоката.

Основата е с ширина на отвора 10 мм и дълбочина също 10 мм. Стоковата дължина на продукта е 2,10 метра. Дължината на перото е 15 мм.

С намаляване на фугите между стъклата си осигурявате комфорт в помещението и по-лесно поддържане на температурата.

Защо да изберете силиконов уплътнител за стъклена врата и душ кабина 8 мм H003

  • уплътнява фугите
  • изолира помещението
  • естетически изглежда добре

Елана-Г изработва душ кабини, паравани и стъклени врати по индивидуални размери на клиента, а това е само малка част от нашите реализирани проекти. Елана-Г е и производител на мебели за баня в различни класови стилове.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър