Меню
Your Cart

Серия СТАНДАРТ

Серия СТАНДАРТ

Серия СТАНДАРТ е индивидуалната линия на Елана, създадена преди повече от 20 години и вече трайно наложила се на пазара. Мебелите от тази серия са особено предпочитани, защото са нискобюджетни, качествени, функционални и лесни за монтиране.

Всички артикули са предназначени за масово потребление. Проектирани са така, че да са практични, ненатрапчиви и завършени. Предлаганите модели са претърпели сериозно развитие в годините, защото са създадени от нуждите и за потребностите на потребителите.

Вече утвърдени, при тях е заложено на максимална функционалност и качество на ниска цена. Именно тази комбинация качество - цена в полза на качеството ги прави толкова предпочитани и търсени от нашите клиенти.

Продуктите ни са изработени от ПВЦ полистирол, който е с дебелина 2,5 мм, но, въпреки че е тънък, той е много издръжлив. Материалът е абсолютно водоустойчив и направените от него шкафове могат да бъдат подлагани на директно обливане с вода, като това няма да нарани повърхността им. Всички шкафчета са снабдени с огледални врати, за да има достатъчна огледална площ като за баня.

Цветът, в който ги предлагаме, е естественият бял цвят на материала, не са боядисвани допълнително. Размерите им са компактни, основно използвани са за по-малки помещения и са предназначени за закрепяне към стена.

Моделите са раздвижени и може да срещнете различни предложения: с една, две или три врати, с чекмеджета, с осветление или без, с колони с открити рафтове от едната страна или от двете страни.

При някои модели в горната част на шкафа зад плафониера е монтирано осветлението. То е на 220 волта, а крушките са миньонки с мощност 15 вата и са включени в продукта. Включването в ел. инсталацията е директно, не се налага да се слага преобразувател.

Моделите на Елана с чекмеджета са сред най-предпочитаните, защото чекмеджетата събират всички онези дребни неща, които иначе заемат немалко място и „ядат“ от мястото за тоалетните принадлежности в по-високи опаковки. Освен това повечето шкафове имат и достатъчна височина за по-големите аксесоари.

Защо да изберете шкафове от серия СТАНДАРТ

  • нискобюджетни
  • водоустойчиви
  • функционални

Предимство на мебелите от серия СТАНДАРТ е, че са леки и е лесно да бъдат монтирани. Освен това доставката им до всяка точка в страната е значително по-евтина от други по-големи шкафове например. 

Елана-Г е производител на такива големи шкафове за баня, които са изработени от разпенено ПВЦ. Този материал също е водоустойчив, но след това е боядисан с полиуретанова гланцова боя. Тя допълнително запечатва продукта и цветът му се запазва свеж и наситен за много по-дълго време, отколкото ако няма боя. Освен това десенът може да е всякакъв по избор на клиента, като тонирането е по RAL каталог.

Дали ще изберете мебели за баня от разпенено ПВЦ, или ще заложите на шкафовете от серия СТАНДАРТ, изработени от ПВЦ полистирол – и при двата варианта ще получите качество на прилична цена, стилни и добре изглеждащи продукти, висококачествени и водоустойчиви изделия, които ще стоят добре във всяка една баня.

Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 1
Нов
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 1 е изработен от PVC полистирол. Този материал е 100 процента водоустойчив. Шкафът е с размери 400/500/130 мм. Разполага с огледална вратичка, отваряема и е разделен на два рафта. От двете страни на основния шкаф има прикрепени колони, също разделени на по два рафта,..
38.00лв. без ДДС:38.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 3
Нов
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 3 е изработен от 100% водоустойчиво PVC полистирол.Състои се от шкаф с огледална вратичка, а от двете му страни има колони с отворени рафтове в дъгообразна форма, които придават завършеност на модела и изчистен дизайн. Освен това са изключително удобни за поставяне на про..
24.00лв. без ДДС:24.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 4
Нов
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 4 е продукт от специалната серия СТАНДАРТ, индивидуална линия на Елана. Всички артикули от тази серия са предназначени за масово потребление и имат уникално съотношение качество - цена в полза на качеството. Те са уважавани от нашите клиенти, тъй като са нискобюджетни, ка..
27.00лв. без ДДС:27.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 5
Нов Бестселър
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 5 е един прекрасен вариант за съчетаване на красиво и елегантно изделие и ниска цена. Продуктите на Елана от серия СТАНДАРТ са създадени от нуждите и за нуждите на потребителите. Изработени изцяло от водоустойчив PVC полистирол, те са предназначени за масово потребле..
27.00лв. без ДДС:27.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 6
Нов
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 6 е поредното актуално изкушение, ако искате да съчетаете високо качество на прилична цена. Шкафовете за баня от серия СТАНДАРТ са индивидуалната линия на Елана, създадена единствено от нуждите на нашите клиенти. Продуктите от тази серия както и преди повече от 20 години,..
32.00лв. без ДДС:32.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 7
Нов
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 7 е продукт от серия СТАНДАРТ на Елана, която много добре покрива основното желание на нашите клиенти, а то е качествен продукт на добра цена. Създадени именно с тази цел, всички продукти от тази линия могат и заемат достойно място в дома на потребителите, защото съчетава..
37.00лв. без ДДС:37.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 8
Нов
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 8 е модел от линията на Елана, създадена специално за масово потребление. Тези продукти са водоустойчиви, висококачествени и функционални, а същевременно и нискобюджетни. Изработени са от полистирол PVC и се предлагат само в основния цвят на материала – бял, без допъ..
39.00лв. без ДДС:39.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 9
Нов Бестселър
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 9 е изключително търсен и предпочитан модел. Серия СТАНДАРТ е предназначена за масово потребление, тъй като предлага много сносни и качествени изделия на прилична цена. Изработени са от висококачествен водоустойчив PVC полистирол и се предлагат само в цвета на материала –..
43.00лв. без ДДС:43.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 10
Нов
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 10 е сред най-търсените модели на Елана, защото е комбинация от рафтове, огледало с осветление и чекмеджета в едно шкафче. Изработен е от PVC полистирол, което е 100% водоустойчиво. Цветът му е бял като естествения цвят на материала.Съставен е от две огледални вратич..
50.00лв. без ДДС:50.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 11
Нов
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 11 е от серията, предназначена за масово потребление. Елана 11 е един от най-търсените модели, тъй като разполага и със собствено осветление. Макар и с по-ретро визия, той създава приятно усещане във всяко мокро помещение.Изцяло е изработен от PVC полистирол, който е 100%..
51.00лв. без ДДС:51.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 12
Нов
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 12 е сред най-предпочитаните шкафове от тази линия, защото разполага както с шкаф, така и с огледална площ и осветление. Освен това има е две чекмеджета, които са чудесни за прибиране на дребните неща.Продуктът е 100 % водоустойчив, изработен е от ПВЦ полистирол. Цветът н..
57.00лв. без ДДС:57.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 13
Нов
Brand: Elanalux
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 13 е моделът от индивидуалната линия на Елана, който разполага с голяма огледална площ. Той е с три самостоятелно отваряеми врати и всичките са със залепено огледало. Именно затова е един от най-предпочитаните модели.Другата причина да е толкова търсен е, защото разполага..
46.00лв. без ДДС:46.00лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)