Меню
Your Cart

Интериорни врати

Интериорни врати

Интериорните врати са неизбежна част от обзавеждането на всеки дом и няма как да ги игнорираме или пренебрегнем. Дори напротив, те са последният щрих, който придава завършеност на жилището и са и акцентът, който определя стила.

Но кое е първото нещо, което трябва да знаете за интериорните врати преди да преминете към покупка? Разбира се, най-важно е да сте наясно какви видове има, от какви материали се произвеждат, разликата между тях по показатели здравина, влагоустойчивост, удароустойчивост, експлоатационен живот и т.н.

Интериорните врати от Елана са с МДФ покритие, което е гаранция за устойчивост във времето, тъй като консистенцията, от която са изработени е много фина. Това придава и гладкост на повърхността и съответно се превръща в желан и предпочитан материал при избор на интериорни врати.

Размерите на крилото, които предлагаме, са два - с ширина 700 мм, 2000 мм и 800/2000 мм, с касата съответно стават - 750/2050 мм и 850/2050 мм. Ширината на касата е 100 мм и перваз 50 мм. Комплектите включват крило, каса и перваз само от едната страна, както и обков – дръжка, панти и брава с патрон и 3 ключа.

Посоката на отваряне на вратите се регулира спрямо нуждите на клиента - от дясно наляво или обратното – от ляво надясно, регулируем е и видът отваряне – навън или навътре. Предлагаме различни модели – плътни или със стъкло, като всички са с различна орнаментика и в два цвята - златен или тъмен дъб.

Защо да изберете интериорни врати от Елана

  • МДФ покритие
  • изгодна цена
  • стилни

Интериорните врати на Елана са чудесно решение за всеки дом. Разгледайте и се уверете сами!

Brand: Elanalux
Интериорна врата с каса P119 е с МDF покритие, което придава гладкост на плоскостта, защото е направено от много фина консистенция. Размерите на крилото са два – с ширина 700 мм, 2000 мм и 800/2000 мм, с касата съответно стават - 750/2050 мм и 850/2050 мм. Ширина на касата е 100 мм и има перваз само..
170.00лв. без ДДС:170.00лв.
Brand: Elanalux
Интериорна врата с каса P178 разполага с изчистен дизайн и стилна декорация, представляваща стъклена витрина във формата на дъга с три ленти, които пресичат дъгата хоризонтално. Стъклото е матирано, за да ограничава видимостта в стаята, но да има все пак известна пропускливост на светлина. Врат..
170.00лв. без ДДС:170.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)