Меню
Your Cart

Комплекти

Комплекти

Комплекти

Brand: Elanalux
Комплект за баня Алое е подходящ за всяко мокро помещение. Дизайнът му е нежен и изчистен с красиво съчетани цветове и форми. Състои се от горен, долен шкаф и мивка. Горният е съставен от огледало, шкаф и външен стъклен рафт под огледалото, които лежат на един гръб. Изработени са от разпенено P..
830.00лв. без ДДС:830.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Астра е с HPL покритие, с десен като ламинат, който придава на вашата баня индивидуален стил от високо ниво. Шкафовете са изработени от разпенено PVC, което е на 100% водоустойчиво. Освен това допълнително са обработени с лаково покритие, което представлява полиуретанова гланцова бо..
1,160.00лв. без ДДС:1,160.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Божур е в красиво бяло-черно съчетание, което придава на мокрото помещение изтънченост и стил. Състои се от три части – горен шкаф, долен шкаф и умивалник.Горният шкаф е с размери дължина 600 мм, ширина 150 мм и височина 650 мм и се състои от две огледални врати, които са снабдени с..
680.00лв. без ДДС:680.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Гардения е един от нискобюджетните ни модели, който включва долен шкаф мивка и огледало. Комбиниран е така, че да е икономичен, но в същото време да задоволява потребностите на потребителите.Долният шкаф е проектиран с фиксирани размери: дължина 400 мм, ширина 250 мм и височина 510 ..
240.00лв. без ДДС:240.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Гергина е красиво съчетание на лед огледало с горен и долен шкаф с мивка. Изработен е от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчиво и непромокаемо. Освен че материалът е водоустойчив, но и след това върху него е положена боя – полиуретанов гланц, която допълнително го запечатва и ста..
670.00лв. без ДДС:670.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Гладиола е изключително стилен, изискан и много нежен модел на Елана, който впечатлява с фина изработка и овална форма. Състои се от горен шкаф с огледални плъзгащи се врати и долен шкаф с мивка.Шкафовете са изработени от разпенено ПВЦ, което е водоустойчиво и може да бъде подлаган ..
900.00лв. без ДДС:900.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Далия е универсално решение за всяко помещение. Изваяна и прецизна, тази мебел излъчва изтънченост и придава стил и тежест на банята, в която е монтирана.Създадени специално за ценители на красотата, мебели Далия са изработени от 100% водоустойчив материал – разпенено PVC, след коет..
770.00лв. без ДДС:770.00лв.
Brand: Elanalux
* Комплектът включва огледало с ПВЦ гръб и LED осветление, долен шкаф и мивка. * 100 % водоустойчив, изработен изцяло от PVC /разпенено ПВЦ/.* Продукта има лаково покритие - полиуретанова боя  гланц.* С плавно затваряне.*ЛЕД осветление: Лед лента скрита зад огледалото и светеща през матира..
670.00лв. без ДДС:670.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Ехинацея е съвременно модерно решение за вашия дом в красив дървесен десен. Изработен е изцяло от разпенено PVC – 100% водоустойчиво, след което е боядисан с гланцова полиуретанова боя. Тя запечатва продукта и запазва свойствата и цвета му дълго време. За постигане на дървесен десен..
1,050.00лв. без ДДС:1,050.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Жасмина е нежен и непринуден модел на Елана, който стои съвсем дискретно в помещението без да се натрапва. Състои се от горен и долен шкаф и мивка. Изработен е от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчив. Върху материала е положена и гланцова полиуретанова боя, която придава естетик..
385.00лв. без ДДС:385.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Здравец е функционален и особено предпочитан, защото е съчетание от горен шкаф с LED огледало, долен шкаф с чекмедже и мивка с правоъгълна форма.Шкафовете са направени от разпенено ПВЦ. Това е абсолютно водоустойчив продукт и може спокойно да бъде част от мокрото помещение. Може да ..
670.00лв. без ДДС:670.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Ива е нежен и много изчистен модел на Елана. Състои се от долен шкаф с мивка и огледало. Разполага с компактни размери и е подходящ за помещения с по-малка площ.Шкафът е изработен от разпенено ПВЦ, а след това върху материала е положена полиуретанова гланцова боя, за да го запечата,..
270.00лв. без ДДС:270.00лв.
Показва 1 до 12 от 39 (4 страници)