Меню
Your Cart
2 години гаранция

Комплект мебели за баня конзолни Божур

Комплект мебели за баня конзолни Божур
Комплект мебели за баня конзолни Божур
680.00лв.
без ДДС: 680.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Божур
  • Размери: 0.00mm x 0.00mm x 0.00mm

Комплект мебели за баня конзолни Божур е в красиво бяло-черно съчетание, което придава на мокрото помещение изтънченост и стил. Състои се от три части – горен шкаф, долен шкаф и умивалник.

Горният шкаф е с размери дължина 600 мм, ширина 150 мм и височина 650 мм и се състои от две огледални врати, които са снабдени с механизъм за плавно затваряне. Вътре е с един рафт, който разделя шкафа на две. Височината му е достатъчна, за да събира и продукти във високи опаковки. Изключително функционален и практичен, като в същото време е с висока вместимост.

Долен шкаф за баня с мивка Божур е с размери дължина 600 мм, ширина 460 мм и височина 650 мм и се състои от две врати в бяло. Вътре няма рафт, тъй като целта на шкафа е да прикрие сифона и тръбите. Разполага и с две чекмеджета, позиционирани в долната му част, челата на които са в черен цвят. И двете са с механизъм за плавно затваряне. 

Тук е мястото да опишем, че размерите са фиксирани, но моделът може да бъде изработен и по индивидуални такива на клиента. 

Цветът също може да бъде променен според предпочитанията ви, като тонирането на мебелите е по RAL каталог.

Умивалникът към комплект за баня Божур е в черен цвят и го допълва естетически. Изработен е от висококачествен санитарен фаянс в класически десен. Мивката се е залепя за долния шкаф след монтажа. Препоръчваме за целта да използвате санитарен силикон.

Предимства на комплект мебели за баня конзолни Божур

  • стилен
  • красиво цветно съчетание
  • функционален
  • водоустойчив

В комплекта не са включени смесителят и крепежните елементи.

Този продукт се изработва по поръчка. Срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително, като той може да варира от 5 до 20 работни дни.

Гаранция 24 месеца!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър