Меню
Your Cart
2 години гаранция

Комплект за баня Ани

Комплект за баня Ани
Бестселър
Комплект за баня Ани
199.00лв.
без ДДС: 199.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Ани
  • Размери: 0.00mm x 0.00mm x 0.00mm

Комплект за баня Ани е част от нашето серийно производство, предназначен за масово потребление. Максимално съчетава нуждите на клиента, като предлага трите най-важни за мокрото помещение неща, а именно: мивка, шкаф и огледало. 

Умивалникът е изработен от висококачествен санитарен порцелан в бял цвят, за да е лесно съчетаването на цветове. Размерите му са компактни и удобни и в същото време има необходимата дълбочина, нужна за измиване на ръцете, безпроблемно и без да се чувствате притиснати. Не е залепен към шкафа, но препоръчваме след монтирането му да го залепите към него посредством санитарен силикон.

Шкафът е изработен от разпенено ПВЦ, което е водоустойчиво на 100%, но след това върху материала е положена полиуретанова боя мат. Тя допълнително запечатва шкафа и го прави непромокаем. По този начин цветът на изделието се запазва за много по-дълъг период. 

Шкаф Ани се предлага в бял цвят само когато е промоционален. Когато не е в промоция, по желание на клиента може да се боядиса в друг, различен от този цвят. Тонирането на мебелите е по каталог на RAL. Размерите на шкаф Ани са височина 850 мм и дължина 450 мм. Разполага с две врати и е снабден с регулируеми крачета. Предполага директно поставяне на пода.

Огледалото е с размери 650 мм на 450 мм. На гърба има поставени окачвачи за стена.

Смесителят, показан на снимката, е с представителна цел и не е включен в продукта.

Защо да изберете комплект за баня Ани

  • високо качество
  • ниска цена
  • водоустойчив

Ако желаете във вашата баня ди има лед гледало, може да съчетаете комплект за баня Ани с лед огледало за баня Лале.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър