Меню
Your Cart
2 години гаранция

П-образен алуминиев профил 30 мм за стъкло 6-8 мм

П-образен алуминиев профил 30 мм за стъкло 6-8 мм
Бестселър
П-образен алуминиев профил 30 мм за стъкло 6-8 мм
10.00лв.
без ДДС: 10.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: П-профил 30 мм

П-образен алуминиев профил за стъкло 30 мм е от елоксиран алуминий. Особено подходящ е за обков на душ кабини и паравани. Дължината на парче профил е 6,5 метра, като предлагаме срязване, пакетиране и доставка до всяка точка. Цената на 1 срез е 0,50 лв. 

Освен за душ кабини и паравани може да се намери и друго различно приложение на профила, като за целта може да се свържете с нас за консултация.

П-образен алуминиев профил  30 мм за стъкло 6-8 мм от елоксиран алуминий характеристики

  • височина: 30 мм
  • ширина: 15 мм
  • дебелина на профила: 3 мм
  • дължина: 6,50 м
  • дебелина на стъклото: 6 – 8 мм

Хубавото е, че профилът е от елоксиран алуминий, което е гаранция за високо качество, тъй като самият процес на анодизация предпазва повърхността на алуминия от износване и нараняване. А защитното покритие всъщност е от добавения алуминиев оксид към суровия метал. От голямо значение е колко плътно е покритието за неговата издръжливост и дълголетие.

Важно е да се знае, че алуминиевият оксид е много силен и особено ефективен срещу атмосферните влияния. Освен това позволява металът да бъде боядисан в различни цветове. Процесът на електрохимично свързване не позволява покритието да се бели или да се лющи. Елоксираната повърхност е лесна за почистване и поддръжка.

ЦЕНАТА е за линеен метър с включен ДДС!

Освен от обков за душ кабини и паравани, може да се възползвате и от нашите мебели за баня, които Елана-Г произвежда от повече от 20 години. Мебелите ни се изработват от разпенено ПВЦ, което е абсолютно водоустойчиво, след това се боядисват с полиуретанова гланцова боя и се тонират по каталога на RAL. Клиентът има възможност да избере подходящ десен, като това не оскъпява продукта.