Меню
Your Cart
2 години гаранция

Лед огледало за баня Кала

Лед огледало за баня Кала
Лед огледало за баня Кала
220.00лв.
без ДДС: 220.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Кала

Лед огледало за баня Кала е с PVC гръб с дебелина 50 мм, изработен от разпенено PVC, което е абсолютно водоустойчиво и допълнително е боядисано с полиуретанова боя гланц. 

Огледалото е в квадратна форма с красиво заоблени ъгли. Матираната лента описва вътрешен квадрат, също с овални ъгли. Създава се визуална представа на огледало с паспарту, а това от своя страна пък придава стил на продукта и финес на помещението, в което е монтирано. Размерите му са дължина 700 мм и височина 700 мм.

Огледалото е важен аксесоар, съпътстващ всяка баня, и е важно какво ще изберете. Дали ще заложите на изчистен и семпъл дизайн, или пък на по-екстравагантно изпълнение е избор, който се прави спрямо другите мебели.

Огледало Кала би изглеждало на мястото си както сред семпли, така и сред по-екстравагантни мебели. Това го прави търсен и предпочитан продукт от нашите клиенти.

Още по-красиво изглежда, когато е включено лед осветлението. То е вградено в гърба на огледалото, а LED лентата е монтирана зад матираната ивица. Предполага директно включване към ел. инсталацията, защото е снабдено с преобразувател (трафт).

Защо да изберете огледало за баня Кала

  • изчистен дизайн
  • красиво излъчване
  • подходящ за всеки кът от дома

Освен от огледало банята се нуждае и от шкаф, който за предпочитане е да е с по-голяма вместимост, защото, както знаем, тоалетните принадлежности си заемат доста място. Може да комбинирате огледало за баня Кала с колона за баня Минзухар, която адекватно ще отговори на вашите изисквания.

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър