Как може да се спести от обзавеждането за баня? Това е въпрос, който в последно време все по-често интересува потребителите, тъй като на мокрото помещение вече се обръща много по-голямо внимание и се гледа на него като на стая с особена важност в жилището. 

Ако навремето беше необходимо да изберем плочки за баня и мивка, то днес вече има толкова много модерни решения за мебели, които задължително включват долен шкаф – хем за усвояване на пространството под мивката, хем за прикриването на грозните тръби и връзки, горен шкаф, LED огледала, колони за баня.

Но какво е необходимо, за да спестим от обзавеждането за баня

  • информираност
  • проучване на пазара
  • списък с необходимите стоки

Информирайте се предварително

Хубаво е още преди да е започнал ремонтът на вашата баня, да се запознаете подробно с офертите, намаленията и промоциите, които се предлагат от големите вериги магазини, както и от различните производители на санитария и мебели за баня. Така има по-голям шанс да закупите необходимото на далеч по-изгодна цена с поне 20 - 30% надолу. Обикновено точно тогава, когато даден продукт ви е необходим, няма намаления. Затова е добре да се подготвите предварително.

Изберете български мебели за баня

Съветваме ви да заложите на българското, тъй като на пазара има редица производители, които предлагат качествени изделия и то на сносни цени. Освен това така се стимулира родното производство и не се налага да плащате висока цена за стока, която е пропътувала целия свят, а и замяната при евентуална повреда на по-късен етап би била много по-трудно осъществима.

Днес има наистина много производители на обзавеждане за баня, които работят с качествени материали и на прилични цени. Фирмите производители често правят намаления и отстъпки при закупуването на по-голямо количество от продукцията, така че със сигурност ще може да се възползвате. Ако може да се закупи всичко от едно място, би било най-добре, но все пак става въпрос за разнородни продукти. 

Ако сте избрали плочките и сте сигурни в цвета, може да изберете мебели за баня в подходящ за вас десен. Повечето мебели на пазара се произвеждат в бял цвят, за да може да се комбинира с всичко, но има производители, които предлагат различни десени по каталог на RAL, без да се оскъпява продуктът. 

Важно е и да сте избрали материала, от който ще бъдат произведени вашите мебели, като основното нещо, с което трябва да се съобразите, е водоустойчивостта им. Ние със сигурност препоръчваме мебели от ПВЦ, защото са устойчиви на влага и могат да бъдат излагани на директна струя вода без това да нарани повърхността им.

Може да разгледате нашите мебели за баня.

Направете списък на необходимите неща

Когато разглеждате в търсене на желаните неща – промоции и клиентски отстъпки, е важно да си направите списък. Какво и къде сте харесали, каква е отстъпката, ако има и докога е промоцията. Направете списък и на нещата, които сте харесали, но все още не сте стигнали до тях. Когато им дойде времето, ще може да завършите и последните детайли от новата ви баня.

Ако смятате, че статията е била полезна за вас, моля, харесайте ни и споделете. Със сигурност някой друг в този момент също се интересува от това, което интересува и вас.