Меню
Your Cart

Реализирани проекти

Реализирани проекти

Разпенено ПВЦ различни размери Разпенено ПВЦ различни размери
Нов Бестселър
Разпенено ПВЦ е в различни размери на дебелина на материала: 3, 5, 10, 12, 13, 15, 19 мм и се използват в мебелната промишленост за направата на мебели за баня. Материалът се продава на листи, като размерите на един лист са:ширина 1220 ммдължина 2440 ммПВЦ плоскостите от разпенено ПВЦ, предназначени..
27.00лв. без ДДС:27.00лв.
Стъклен параван за баня 1 Стъклен параван за баня 1
Безплатно
Brand: Elana
Стъклен параван за баня се изработва по поръчка на клиента и е с индивидуални размери. Може да бъде с отваряема част или да е стационарен.В този конкретен случай параванът е с матирано стъкло. Обикновено то се поставя, когато трябва да се отдели мокрото помещение от тоалетната. Когато банята е самос..
0.00лв. без ДДС:0.00лв.
Стъклен параван за баня 2 Стъклен параван за баня 2
Безплатно
Brand: Elana
Стъклен параван за баня се изработва по поръчка на клиента и е с индивидуални размери. Може да бъде с отваряема част или да е стационарен. Имате възможност за избор на стъкло - прозрачно или мат...
0.00лв. без ДДС:0.00лв.
Стъклен параван за баня 3 Стъклен параван за баня 3
Безплатно
Brand: Elana
Стъклен параван за баня за удобство на нашите клиенти се изработва по поръчка и е с индивидуални размери. При него имате възможност за избор на стъкло - прозрачно или мат. Закрепянето е много семпло и ненатрапчиво, което му придава подчертан стил и красота. Стъкленият параван за баня може да бъде с ..
0.00лв. без ДДС:0.00лв.
Стъклен параван за баня 4 Стъклен параван за баня 4
Безплатно
Brand: Elana
Стъклен параван за баня се изработва по поръчка на клиента и е с индивидуални размери. Може да бъде с отваряема част или да е стационарен.В обект 4 параванът е с матирано стъкло. Стъкло мат се поставя, за да се отдели мокрото помещение от тоалетната. ..
0.00лв. без ДДС:0.00лв.
Стъклен параван за баня 5 Стъклен параван за баня 5
Безплатно Само онлайн
Brand: Elana
Стъклен параван за баня обект 5 е цялостно съчетание на стъклен параван (душ кабина) и комплект за баня - горен и долен шкаф с огледало и мивка.Разбира се, създаден е по индивидуални размери на клиента. Цялостният проект е изработен от Елана-Г.Параванът е с прозрачно 8-милиметрово темперирано (закал..
0.00лв. без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)