Меню
Your Cart

Мебели за баня

Мебелите за баня са основната част от интериора на мокрото помещение и са малката тайна на всяко жилище. Когато имаме голямо пространство, много лесно се разпределя неговото усвояване. Но когато се налага да съберем много неща в малко помещение, тогава вече имаме голям проблем.

Именно в тази посока ние от Елана – Г работим вече повече от 20 години. 

Решаваме големите проблеми с функционални мебели, изработени от висококачествени материали, с изчистен дизайн и висок стил!

Мебелите за баня на Елана – Г са произведени от разпенено PVC, след което допълнително са обработени с гланцова полиуретанова боя. По този начин се запечатват и могат да се експлоатират при различни атмосферни условия. Запазват цвета си дълго време и са на 100% водоустойчиви. Подходящи са за мокри помещения с директно излагане на водна струя. Освен това, в зависимост от желанието на нашите клиенти, цветовата гама може да се избере по RAL каталог. Произвеждаме и мебели с HPL покритие, придаващо дървесен цвят на шкафовете, които в последно време са много актуални и търсени. 

Дизайнът на нашите мебелите е създаден на база тяхната функционалност. Моделите ни са с фиксирани размери, но работим и по индивидуални на клиента, защото за нас е важно всяка мебел във вашата баня да е на точното място, да събира много неща, но в същото време да заема малко пространство. Моделите ни, разработвани и тествани в годините, вече са се утвърдили на пазара, а Елана е една от най-предпочитаните марки в страната. 

Изпипваме детайлите, влагаме творчество и умисъл в продуктите си и имаме индивидуален подход към всеки клиент. Точно затова съвсем заслужено заемаме водещи позиции сред другите български производители.

Защо да предпочетете мебелите за баня на Елана

  • функционални
  • висококачествени
  • стилни и изчистени дизайни
  • произведени в България

Мебелите за баня на Елана са добро решение за всеки дом, независимо от размерите на вашето помещение. Разгледайте ги и се уверете сами!

Brand: Elanalux
Комплект за баня Алое е подходящ за всяко мокро помещение. Дизайнът му е нежен и изчистен с красиво съчетани цветове и форми. Състои се от горен, долен шкаф и мивка. Горният е съставен от огледало, шкаф и външен стъклен рафт под огледалото, които лежат на един гръб. Изработени са от разпенено P..
830.00лв. без ДДС:830.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Астра е с HPL покритие, с десен като ламинат, който придава на вашата баня индивидуален стил от високо ниво. Шкафовете са изработени от разпенено PVC, което е на 100% водоустойчиво. Освен това допълнително са обработени с лаково покритие, което представлява полиуретанова гланцова бо..
1,160.00лв. без ДДС:1,160.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Божур е в красиво бяло-черно съчетание, което придава на мокрото помещение изтънченост и стил. Състои се от три части – горен шкаф, долен шкаф и умивалник.Горният шкаф е с размери дължина 600 мм, ширина 150 мм и височина 650 мм и се състои от две огледални врати, които са снабдени с..
680.00лв. без ДДС:680.00лв.
Brand: Elanalux
* Комплектът включва долен шкаф, огледало и мивка.   100 % водоустойчив, изработен изцяло от PVC /разпенено ПВЦ/.* Продукта има лаково покритие - полиуретанова боя гланц.* С плавно затваряне.* Смесителят не е включен в цената !Мебелите могат да се тонират в цвят по RAL каталог.Препоръчител..
240.00лв. без ДДС:240.00лв.
Brand: Elanalux
* Комплектът включва горен, долен шкаф и мивка. * 100 % водоустойчив, изработен изцяло от PVC /разпенено ПВЦ/.* Продукта има лаково покритие - полиуретанова боя  гланц.* С плавно затваряне.* С включено ЛЕД осветление:  Лед лента скрита зад огледалото и светеща през матираните ивици на..
670.00лв. без ДДС:670.00лв.
Brand: Elanalux
* Комплектът включва горен, долен шкаф и мивка. * 100 % водоустойчив, изработен изцяло от PVC /разпенено ПВЦ/.* Продукта има лаково покритие - полиуретанова боя  гланц.* С плавно затваряне.* Две плъзгащи огледала.* Смесителят не е включен в цената !!!Препоръчително е да закрепите мивката з..
900.00лв. без ДДС:900.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Далия е универсално решение за всяко помещение. Изваяна и прецизна, тази мебел излъчва изтънченост и придава стил и тежест на банята, в която е монтирана.Създадени специално за ценители на красотата, мебели Далия са изработени от 100% водоустойчив материал – разпенено PVC, след коет..
770.00лв. без ДДС:770.00лв.
Brand: Elanalux
* Комплектът включва огледало с ПВЦ гръб и LED осветление, долен шкаф и мивка. * 100 % водоустойчив, изработен изцяло от PVC /разпенено ПВЦ/.* Продукта има лаково покритие - полиуретанова боя  гланц.* С плавно затваряне.*ЛЕД осветление: Лед лента скрита зад огледалото и светеща през матира..
670.00лв. без ДДС:670.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Ехинацея е съвременно модерно решение за вашия дом в красив дървесен десен. Изработен е изцяло от разпенено PVC – 100% водоустойчиво, след което е боядисан с гланцова полиуретанова боя. Тя запечатва продукта и запазва свойствата и цвета му дълго време. За постигане на дървесен десен..
1,050.00лв. без ДДС:1,050.00лв.
Brand: Elanalux
* Комплектът включва горен, долен шкаф и мивка. * 100 % водоустойчив, изработен изцяло от PVC /разпенено ПВЦ/.* Продукта има лаково покритие - полиуретанова боя гланц.* С плавно затваряне.* Осветление : LED пура,  директно свързване към ел.инсталацията /има поставен трафт/.* Смесителят не ..
385.00лв. без ДДС:385.00лв.
Brand: Elanalux
* Комплектът включва горен, долен шкаф и мивка.  100 % водоустойчив, изработен изцяло от PVC /разпенено ПВЦ/.* Продукта има лаково покритие - полиуретанова боя  гланц.* С плавно затваряне - хром никел.* С включено ЛЕД осветление:  Лед лента скрита зад огледалото и светеща през ма..
670.00лв. без ДДС:670.00лв.
Brand: Elanalux
* Комплектът включва конзолен шкаф с мивка и огледало. * 100 % водоустойчив, изработен изцяло от PVC /разпенено ПВЦ/.* Продукта има лаково покритие - полиуретанова боя  гланц.* С плавно затваряне.* Смесителят не е включен в цената!Препоръчително е да закрепите мивката за шкафа посредством ..
270.00лв. без ДДС:270.00лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)