Меню
Your Cart

Мебели за баня

Мебели за баня

Мебелите за баня са основната част от интериора на мокрото помещение и са малката тайна на всяко жилище. Когато имаме голямо пространство, много лесно се разпределя неговото усвояване. Но когато се налага да съберем много неща в малко помещение, тогава вече имаме голям проблем.

Именно в тази посока ние от Елана – Г работим вече повече от 20 години. 

Решаваме големите проблеми с функционални мебели, изработени от висококачествени материали, с изчистен дизайн и висок стил!

Мебелите за баня на Елана – Г са произведени от разпенено PVC, след което допълнително са обработени с гланцова полиуретанова боя. По този начин се запечатват и могат да се експлоатират при различни атмосферни условия. Запазват цвета си дълго време и са на 100% водоустойчиви. Подходящи са за мокри помещения с директно излагане на водна струя. Освен това, в зависимост от желанието на нашите клиенти, цветовата гама може да се избере по RAL каталог. Произвеждаме и мебели с HPL покритие, придаващо дървесен цвят на шкафовете, които в последно време са много актуални и търсени. 

Дизайнът на нашите мебелите е създаден на база тяхната функционалност. Моделите ни са с фиксирани размери, но работим и по индивидуални на клиента, защото за нас е важно всяка мебел във вашата баня да е на точното място, да събира много неща, но в същото време да заема малко пространство. Моделите ни, разработвани и тествани в годините, вече са се утвърдили на пазара, а Елана е една от най-предпочитаните марки в страната. 

Изпипваме детайлите, влагаме творчество и умисъл в продуктите си и имаме индивидуален подход към всеки клиент. Точно затова съвсем заслужено заемаме водещи позиции сред другите български производители.

Защо да предпочетете мебелите за баня на Елана

  • функционални
  • висококачествени
  • стилни и изчистени дизайни
  • произведени в България

Мебелите за баня на Елана са добро решение за всеки дом, независимо от размерите на вашето помещение. Разгледайте ги и се уверете сами!

Brand: Elana
Водоустойчиви мебели за баня Гардения е един от нискобюджетните ни модели, който включва долен шкаф мивка и огледало. Комбиниран е така, че да е икономичен, но в същото време да задоволява потребностите на потребителите.Долният шкаф е проектиран с фиксирани размери: ширина 400 мм,дълбочина 250 ..
270.00лв. без ДДС:270.00лв.
Brand: Elana
Водоустойчиви мебели за баня Ехинацея е съвременно модерно решение за вашия дом в красив дървесен десен. Изработен е изцяло от разпенено PVC – 100% водоустойчиво, след което е боядисан с гланцова полиуретанова боя. Тя запечатва продукта и запазва свойствата и цвета му дълго време. За постигане на дъ..
1,150.00лв. без ДДС:1,150.00лв.
Brand: Elana
Водоустойчиви мебели за баня комплект Алое е подходящ за всяко мокро помещение. Дизайнът му е нежен и изчистен с красиво съчетани цветове и форми. Състои се от горен, долен шкаф и мивка. Горният е съставен от огледало, шкаф и външен стъклен рафт под огледалото, които лежат на един гръб. Из..
920.00лв. без ДДС:920.00лв.
Brand: Elana
Водоустойчиви шкафове за баня Гергина са красиво съчетание на лед огледало с горен и долен шкаф с мивка. Изработен е от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчиво и непромокаемо. Освен че материалът е водоустойчив, но и след това върху него е положена боя – полиуретанов гланц, която допълнително го з..
880.00лв. без ДДС:880.00лв.
Brand: Elana
Водоустойчиви шкафове за баня Ива е нежен и много изчистен модел на Елана. Състои се от долен шкаф с мивка и огледало. Разполага с компактни размери и е подходящ за помещения с по-малка площ.Шкафът е изработен от разпенено ПВЦ, а след това върху материала е положена полиуретанова гланцова боя, за да..
360.00лв. без ДДС:360.00лв.
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Виена е раздвижен модел на Елана, който представлява нежно съчетание на ПВЦ и стъкло, комбинирано с огледало. Състои се от две части: кутия с вратичка и отделно огледало с външен ПВЦ рафт. Общите размери на шкафа с огледалото са:ширина 650 ммвисочина 600 ммдълбочина 130 ммШка..
140.00лв. без ДДС:140.00лв.
Горен шкаф за баня Клеопатра е съставен от огледало, два открити рафта, кутия (шкаф) за съхранение на тоалетни принадлежности и лед осветление - лунички. Изработен е от ПВЦ полистирол с дебелина на материала 15 мм. Материалът е водоустойчив на 100% и след това върху него е положена полиуретанова боя..
370.00лв. без ДДС:370.00лв.
Горен шкаф за баня Нео Горен шкаф за баня Нео
Бестселър
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Нео разполага с две огледални врати. Няма дръжки, тъй като от долната страна огледалата са малко по-дълги и така се отварят вратите. Изработен е от разпенено ПВЦ, след което е боядисан с полуиретанова боя. Цветът е бял мат. Шкафът е конзолен - предназначен за закрепяне към стена п..
110.00лв. без ДДС:110.00лв.
Двоен шкаф за баня с мивка Двоен шкаф за баня с мивка
Нов
Двоен шкаф за баня с мивка е раздвижен модел на Елана, състоящ се от два шкафа един под друг.  Горният шкаф, върху който се поставя мивката, е с падаща вратичка, а долният е с чекмедже.Изключително семпъл и изчистен дизайн и определено много функционален.Размери на горния шкаф:ширина 700 ммвисо..
690.00лв. без ДДС:690.00лв.
Долен шкаф за баня Ани Долен шкаф за баня Ани
Бестселър
Brand: Elana
Долен шкаф за баня Ани е част от нашето серийно производство, предназначен за масово потребление. Умивалникът е изработен от висококачествен санитарен порцелан в бял цвят. Размерите му са компактни и удобни и в същото време има необходимата дълбочина, нужна за измиване на ръцете безпроблемно и без д..
190.00лв. без ДДС:190.00лв.
Долен шкаф за баня Гардения
Бестселър
Brand: Elana
Долен шкаф за баня Гардения е един от нискобюджетните ни модели, който е икономичен, но в същото време задоволява потребностите на потребителите. Размерите му са:ширина 400 ммдълбочина 250 мм височина 510 ммИзработен е от разпенено PVC, което е абсолютно водоустойчиво. След това допълнително е ..
240.00лв. без ДДС:240.00лв.
Brand: Elana
Долен шкаф за баня с мивка Виена е раздвижен модел на Елана, който представлява нежно съчетание на ПВЦ и стъкло. Шкафът е в комбинация с красива овална мивка, която излиза напред и придава завършеност на продукта.Габаритни размери на шкафа:ширина 650 ммвисочина 870 ммдълбочина 310 ммдълбочина на мив..
275.00лв. без ДДС:275.00лв.
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)