Меню
Your Cart

Мебели за баня

Мебелите за баня са основната част от интериора на мокрото помещение и са малката тайна на всяко жилище. Когато имаме голямо пространство, много лесно се разпределя неговото усвояване. Но когато се налага да съберем много неща в малко помещение, тогава вече имаме голям проблем.

Именно в тази посока ние от Елана – Г работим вече повече от 20 години. 

Решаваме големите проблеми с функционални мебели, изработени от висококачествени материали, с изчистен дизайн и висок стил!

Мебелите за баня на Елана – Г са произведени от разпенено PVC, след което допълнително са обработени с гланцова полиуретанова боя. По този начин се запечатват и могат да се експлоатират при различни атмосферни условия. Запазват цвета си дълго време и са на 100% водоустойчиви. Подходящи са за мокри помещения с директно излагане на водна струя. Освен това, в зависимост от желанието на нашите клиенти, цветовата гама може да се избере по RAL каталог. Произвеждаме и мебели с HPL покритие, придаващо дървесен цвят на шкафовете, които в последно време са много актуални и търсени. 

Дизайнът на нашите мебелите е създаден на база тяхната функционалност. Моделите ни са с фиксирани размери, но работим и по индивидуални на клиента, защото за нас е важно всяка мебел във вашата баня да е на точното място, да събира много неща, но в същото време да заема малко пространство. Моделите ни, разработвани и тествани в годините, вече са се утвърдили на пазара, а Елана е една от най-предпочитаните марки в страната. 

Изпипваме детайлите, влагаме творчество и умисъл в продуктите си и имаме индивидуален подход към всеки клиент. Точно затова съвсем заслужено заемаме водещи позиции сред другите български производители.

Защо да предпочетете мебелите за баня на Елана

  • функционални
  • висококачествени
  • стилни и изчистени дизайни
  • произведени в България

Мебелите за баня на Елана са добро решение за всеки дом, независимо от размерите на вашето помещение. Разгледайте ги и се уверете сами!

Brand: Elanalux
Водоустойчиви мебели за баня Алое е подходящ за всяко мокро помещение. Дизайнът му е нежен и изчистен с красиво съчетани цветове и форми. Състои се от горен, долен шкаф и мивка. Горният е съставен от огледало, шкаф и външен стъклен рафт под огледалото, които лежат на един гръб. Изработени са от..
830.00лв. без ДДС:830.00лв.
Brand: Elanalux
Водоустойчиви мебели за баня Гардения е един от нискобюджетните ни модели, който включва долен шкаф мивка и огледало. Комбиниран е така, че да е икономичен, но в същото време да задоволява потребностите на потребителите.Долният шкаф е проектиран с фиксирани размери: дължина 400 мм, ширина 250 мм и в..
244.00лв. без ДДС:244.00лв.
Brand: Elanalux
Водоустойчиви мебели за баня Ехинацея е съвременно модерно решение за вашия дом в красив дървесен десен. Изработен е изцяло от разпенено PVC – 100% водоустойчиво, след което е боядисан с гланцова полиуретанова боя. Тя запечатва продукта и запазва свойствата и цвета му дълго време. За постигане на дъ..
1,050.00лв. без ДДС:1,050.00лв.
Brand: Elanalux
Водоустойчиви шкафове за баня Гергина са красиво съчетание на лед огледало с горен и долен шкаф с мивка. Изработен е от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчиво и непромокаемо. Освен че материалът е водоустойчив, но и след това върху него е положена боя – полиуретанов гланц, която допълнително го з..
800.00лв. без ДДС:800.00лв.
Brand: Elanalux
Водоустойчиви шкафове за баня Жасмина е нежен и непринуден модел на Елана, който стои съвсем дискретно в помещението без да се натрапва. Състои се от горен и долен шкаф и мивка. Изработен е от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчив. Върху материала е положена и гланцова полиуретанова боя, която пр..
460.00лв. без ДДС:460.00лв.
Brand: Elanalux
Водоустойчиви шкафове за баня Ива е нежен и много изчистен модел на Елана. Състои се от долен шкаф с мивка и огледало. Разполага с компактни размери и е подходящ за помещения с по-малка площ.Шкафът е изработен от разпенено ПВЦ, а след това върху материала е положена полиуретанова гланцова боя, за да..
324.00лв. без ДДС:324.00лв.
Горен шкаф Тулип Горен шкаф Тулип
Нов Бестселър
Brand: Elanalux
Горен шкаф Тулип разполага с две огледални врати. Няма дръжки, тъй като от долната страна огледалата са малко по-дълги и така се отварят. Изработен е от разпенено ПВЦ, след което е боядисан с полуиретанова гланцова боя. Цветът е бял гланц. Шкафът е предназначен за закрепяне към стена посредством дюб..
110.00лв. без ДДС:110.00лв.
Долен шкаф за баня Тулип Долен шкаф за баня Тулип
Нов
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня Тулип разполага с красив фриз - два квадрата един в друг, който придава стилно излъчване на модела. Изработен е от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчив. Освен това е боядисан с полиуретанова гланцова боя в бял цвят. По този начин продуктът допълнително се запечатва и цветът се..
209.00лв. без ДДС:209.00лв.
Комплект за баня Ани
Бестселър
Brand: Elanalux
Комплект за баня Ани е част от нашето серийно производство, предназначен за масово потребление. Максимално съчетава нуждите на клиента, като предлага трите най-важни за мокрото помещение неща, а именно: мивка, шкаф и огледало. Умивалникът е изработен от висококачествен санитарен порцелан в бял ..
199.00лв. без ДДС:199.00лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня Дани е от серията за масово потребление и съчетава долен и горен шкаф с мивка и лед огледало. Той е изключително търсен и продукт не само заради чудесната комбинация качество-цена, но и защото разполага с компактни размери и става за по-малки помещения. Освен това е функционален, пр..
350.00лв. без ДДС:350.00лв.
Комплект за баня Тулип Комплект за баня Тулип
-20 %
Brand: Elanalux
Комплект за баня Тулип е изключително функционален и компактен. Това е един от най-продаваните продукти на Елана-Г. Изработен е изцяло от разпенено ПВЦ. Водоустойчив продукт, който ще намери своето място във всяко кътче на вашето мокро помещение. Разполага с компактни размери, а долният шкаф е с рег..
319.00лв. 255.20лв. без ДДС:255.20лв.
Brand: Elanalux
Комплект за баня конзолни Далия е универсално решение за всяко помещение. Изваяна и прецизна, тази мебел излъчва изтънченост и придава стил и тежест на банята, в която е монтирана.Създадени специално за ценители на красотата, мебели Далия са изработени от 100% водоустойчив материал – разпенено PVC, ..
890.00лв. без ДДС:890.00лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)