Меню
Your Cart
2 години гаранция

Водоустойчиви мебели за баня Гардения

Водоустойчиви мебели за баня Гардения
Водоустойчиви мебели за баня Гардения
244.00лв.
без ДДС: 244.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Гардения

Водоустойчиви мебели за баня Гардения е един от нискобюджетните ни модели, който включва долен шкаф мивка и огледало. Комбиниран е така, че да е икономичен, но в същото време да задоволява потребностите на потребителите.

Долният шкаф е проектиран с фиксирани размери:

  • ширина 400 мм,
  • дълбочина 250 мм,
  • височина 510 мм,

но може да се направи и по индивидуални размери на клиента. Изработен е от разпенено PVC, което е абсолютно водоустойчиво. След това допълнително е запечатан с полиуретанова боя гланц. Цветът на модела е бял, но може да се направи по поръчка в друг желан от клиента, без това да повлияе на цената. Мебелите се тонират по RAL каталог, който лесно може да се открие в интернет и да изберете подходящия десен. 

Шкаф Гардения разполага с една врата, снабдена с механизъм за плавно затваряне. Той е конзолен и се закрепя към стената посредством дюбели и винтове, които не са включени към продукта.

Мивката е в бял цвят, изработена от висококачествен санитарен порцелан с компактни размери. Препоръчително е след като шкафът е закрепен вече към стената, мивката да бъде залепена за него посредством санитарен силикон. Смесителят, посочен на снимката, е само с представителна цел и не е включен към продукта.

Предимствата на водоустойчиви мебели за баня Гардения

  • нискобюджетни
  • водоустойчиви
  • семпъл дизайн

Огледалото към комплект Гардения е съвсем семпло и изчистено с размери 400х650 мм. Ако обаче клиентът има други предпочитания, то може да бъде заменено. Шкаф Гардения може да бъде съчетан и с лед огледало за баня Латинка, което е с PVC гръб и LED лента, разположена зад матирана ивица.

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.

Гаранция 24 месеца!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър