Меню
Your Cart

Горни шкафове

Горни шкафове

Горни шкафове

Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Гладиола с огледални плъзгащи врати е единствен от моделите на Елана, който е с плъзгащи врати. Направен е така, за да предоставя по-голяма огледална площ, което е важно за всяка една баня. Стои много нежно и красиво. Освен това е прибран и елегантен, не се натрапва.Направен е изц..
320.00лв. без ДДС:320.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Жасмина е много семпъл и нежен модел, който стои съвсем дискретно и непринудено в мокрото помещение. Създава усещане за уют и със своята простота и елегантност се превръща в актуален акцент. Горен шкаф Жасмина е подходящ за всяка баня, независимо от стила. Изработен е от разп..
385.00лв. без ДДС:385.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Камелия е красиво съчетание от шкаф с огледало и LED осветление. Съвсем изчистен модел е и спокойно може да бъде съчетан с други наши модели долни шкафчета с мивки. Изработен е от разпенено ПВЦ, което е абсолютно водоустойчиво и след това материалът е обработен с полиуретанов..
190.00лв. без ДДС:190.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Кокиче е много стилен и изискан модел, който е особено предпочитан. Разполага с голямо и малко огледало, шкаф и лед осветление. Интересен е като дизайн и може да бъде част от всяка едно мокро помещение.Изработен е от разпенено ПВЦ. Той е абсолютно водоустойчив и всички продукти от..
260.00лв. без ДДС:260.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Магнолия със стъклена врата е нежно и приятно съчетание от два различни материала – ПВЦ и стъкло. Комбинацията им определено е сполучлива и може да краси различни по стил интериори.Шкафът е направен от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчив. Боядисан е след това с полиуретанова ..
150.00лв. без ДДС:150.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Маргарита бял е шкаф от две части. Огледалото и шкафът не лежат на общ ПВЦ гръб, което дава възможност шкафът да се съчетае с друг вид огледало по желание на клиента, може и да е с LED осветление, а може и без.Шкафът е изработен от разпенено ПВЦ. Това е абсолютно водоустойчив мате..
140.00лв. без ДДС:140.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Ружа с LED осветление разполага с две шкафчета и огледало между тях. Той е един от най-търсените модели на Елана, защото е изключително функционален, събира много продукти, има открит рафт, който позволява поставянето на тоалетни принадлежности за всекидневна употреба.Шкафът е с р..
250.00лв. без ДДС:250.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня с LED осветление Лайка е красив и много стилен модел на Елана, който е особено предпочитан и търсен. Шкафът е изработен от разпенено ПВЦ, 100% водоустойчив продукт. След това е боядисан с полиуретанова гланцова боя, като цветът е по желание на клиента. Тонирането е по каталог на R..
320.00лв. без ДДС:320.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Алое е поредният елегантен и стилен модел на Елана, който ще внесе красота във всеки дом.Състои се от шкаф с огледало и външен стъклен рафт под огледалото. Изработен е от разпенено PVC и допълнително е обработен с полиуретанова гланцова боя. Десенът може да бъде избран от клиента,..
280.00лв. без ДДС:280.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Астра е с красив дървесен десен и съчетава в себе си красотата на природата и съвременните модерни течения. Мебелите за баня с HPL покритие в последно време се налагат като водещо предпочитание на клиента именно заради уюта, който внасят в помещението. Както всички наши мебел..
370.00лв. без ДДС:370.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Божур е с огледални врати и е чудесен избор за почитателите на класическия стил. Няма никакви допълнителни странични неща, които да дразнят окото. В същото време всички тоалетни принадлежности са прибрани и банята изглежда подредена и уютна. Вътре шкафът разполага с един рафт, кой..
190.00лв. без ДДС:190.00лв.
Brand: Elanalux
Горен шкаф за баня Гергина е сред най-предпочитаните модели на Елана, защото е красиво съчетание от лед огледало, шкаф с компактни размери и стъклен рафт от 8-милиметрово стъкло.И трите детайла лежат на един общ ПВЦ гръб с размери: дължина 700 мм, ширина 150 мм, височина 700 мм. Шкафът е израбо..
210.00лв. без ДДС:210.00лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)