Меню
Your Cart

Горни шкафове

Горни шкафове

Горните шкафове са неразделна част от мокрото помещение. Съчетани с огледало, те са задължителен елемент, който много често се превръща и в акцент. 

Санитарните помещения, както знаем, са местата, които освен за лична хигиена, използваме и за подреждане на мислите си, за релакс и почивка. Колкото по-красиво са направени, толкова по-добре се чувства човек – все пак те са се превърнали в кът за отдих и усамотяване. Именно затова днес всеки се стреми банята и тоалетната да са също толкова добре изглеждащите места от дома, както кухнята и всекидневната. 

А какво е необходимо за хубавата баня

Наред с плочките, десенът, душът, тоалетната чиния не по-малки по степен на важност са мебелите. Всяко помещение – било то мокро или сухо, се нуждае от шкафове, в които да се приберат необходимите неща.

Специално за банята е повече от важно мебелите да са влаго и водоустойчиви. Горните шкафове са тези, които определено привличат вниманието, тъй като винаги са придружени с огледало

Горните шкафове на Елана са абсолютно водоустойчиви, изработени изцяло от разпенено ПВЦ. След това са боядисани с полиуретанова гланцова боя, която запечатва продукта, а цветът се запазва свеж и наситен за много по-дълго време.

Моделите ни са различни по стил и излъчване и има за всекиго по нещо – с чекмеджета, с матирано стъкло, ретро, стандартни с врати или нестандартни в различни геометрични форми и задължително с огледала – с LED осветление, с LED луни или пък с вградена LED лента, или LED крушки.

Разнообразието е голямо и всеки може да намери своя шкаф!

Всички наши мебели се тонират по каталога на RAL и клиентът сам избира цвета, според собствените си нужди и желания. Освен това каталогът е достъпен онлайн, което улеснява избора, защото не е необходима консултация на място.

Важно е да се знае, че изработваме шкафове и по индивидуални размери на клиента.

Защо да изберете горни шкафове от Елана

  • функционални 
  • разнообразие от модели
  • високо качество
  • водоустойчиви

Горните шкафове на Елана са повече от добро решение за всяка баня. Разгледайте ги и се уверете сами!

Brand: Elana
Горен шкаф за баня Циклама с LED осветление е стилен и фин модел на Елана, който впечатлява с елегантното си излъчване. Съставен е от две части и това дава възможност за избор от коя страна на огледалото да бъде монтиран шкафът, като, разбира се, това се уточнява предварително, за да се обърне и отв..
250.00лв. без ДДС:250.00лв.
Горен шкаф за баня Виена
Бестселър
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Виена е раздвижен модел на Елана, който представлява нежно съчетание на ПВЦ и стъкло, комбинирано с огледало. Състои се от две части: кутия с вратичка и отделно огледало с външен ПВЦ рафт. Общите размери на шкафа с огледалото са:ширина 650 ммвисочина 600 ммдълбочина 130 ммШка..
140.00лв. без ДДС:140.00лв.
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Гергина е сред най-предпочитаните модели на Елана, защото е красиво съчетание от лед огледало, шкаф с компактни размери и стъклен рафт от 8-милиметрово стъкло.И трите детайла лежат на един общ ПВЦ гръб с размери: ширина  700 мм, дълбочина 150 мм, височина 700 мм. Шк..
275.00лв. без ДДС:275.00лв.
Горен шкаф за баня Дани
Бестселър
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Дани е изработен от разпенено ПВЦ с дебелина на материала 12 мм. Разполага с LED луничка и се връзва директно към ел. инсталацията.Горният шкаф и огледалото лежат на общ ПВЦ гръб с размери:ширина 500 ммдълбочина 130 ммвисочина 630 мм.Произвежда се само в бял цвят – боядисан е с по..
180.00лв. без ДДС:180.00лв.
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Жасмина е много семпъл и нежен модел, който стои съвсем дискретно и непринудено в мокрото помещение. Създава усещане за уют и със своята простота и елегантност се превръща в актуален акцент. Горен шкаф Жасмина е подходящ за всяка баня, независимо от стила. Изработен е от разп..
200.00лв. без ДДС:200.00лв.
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Камелия е красиво съчетание от шкаф с огледало и LED осветление. Съвсем изчистен модел е и спокойно може да бъде съчетан с други наши модели долни шкафчета с мивки. Изработен е от разпенено ПВЦ, което е абсолютно водоустойчиво и след това материалът е обработен с полиуретанов..
250.00лв. без ДДС:250.00лв.
Горен шкаф за баня Клеопатра е съставен от огледало, два открити рафта, кутия (шкаф) за съхранение на тоалетни принадлежности и лед осветление - лунички. Изработен е от ПВЦ полистирол с дебелина на материала 15 мм. Материалът е водоустойчив на 100% и след това върху него е положена полиуретанова боя..
370.00лв. без ДДС:370.00лв.
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Кокиче е много стилен и изискан модел, който е особено предпочитан. Разполага с голямо и малко огледало, шкаф и лед осветление. Интересен е като дизайн и може да бъде част от всяка едно мокро помещение.Изработен е от разпенено ПВЦ. Той е абсолютно водоустойчив и всички продукти от..
290.00лв. без ДДС:290.00лв.
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Магнолия със стъклена врата е нежно и приятно съчетание от два различни материала – ПВЦ и стъкло. Комбинацията им определено е сполучлива и може да краси различни по стил интериори.Шкафът е направен от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчив. Боядисан е след това с полиуретанова ..
200.00лв. без ДДС:200.00лв.
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Маргарита бял е шкаф от две части. Огледалото и шкафът не лежат на общ ПВЦ гръб, което дава възможност шкафът да се съчетае с друг вид огледало по желание на клиента, може и да е с LED осветление, а може и без.Шкафът е изработен от разпенено ПВЦ. Това е абсолютно водоустойчив мате..
190.00лв. без ДДС:190.00лв.
Горен шкаф за баня Нео Горен шкаф за баня Нео
Бестселър
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Нео разполага с две огледални врати. Няма дръжки, тъй като от долната страна огледалата са малко по-дълги и така се отварят вратите. Изработен е от разпенено ПВЦ, след което е боядисан с полуиретанова боя. Цветът е бял мат. Шкафът е конзолен - предназначен за закрепяне към стена п..
110.00лв. без ДДС:110.00лв.
Brand: Elana
Горен шкаф за баня Ружа с LED осветление разполага с две шкафчета и огледало между тях. Той е един от най-търсените модели на Елана, защото е изключително функционален, събира много продукти, има открит рафт, който позволява поставянето на тоалетни принадлежности за всекидневна употреба.Шкафът е с р..
330.00лв. без ДДС:330.00лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)