Меню
Your Cart

Долни шкафове

Долни шкафове

Долни шкафове

Brand: Elanalux
Долен ретро шкаф за баня Мускус с гранитен плот е различен и нестандартен модел за шкаф за баня и определено привлича вниманието. При него е заложено на красива ретро визия – последен писък на модата. Изработен е изцяло от разпенено ПВЦ, а след това е боядисан с полиуретанова гланцова боя. Цвет..
980.00лв. без ДДС:980.00лв.
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня Гладиола розов е нестандартен модел със заоблен корпус, който придава на изделието собствен стил и автентичност. Шкафът се вписва прекрасно в както в ретро обстановка, така и в модерна.Размерите на шкаф Гладиола са: дължина 700 мм, ширина 460 мм и височина 620 мм. Образецът е разр..
580.00лв. без ДДС:580.00лв.
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня Детелина с червена мивка е предизвикателство – особено за любителите на червения цвят, на което трудно може да се устои. Изработен изцяло от разпенено ПВЦ, шкафът е сто процента водоустойчив и може да бъде подлаган на директна струя вода без това да наранени или повреди повърхност..
520.00лв. без ДДС:520.00лв.
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня Лале с принт е съчетание от компактност, функционалност и стил, а принтът му придава онази уникалност, която всеки търси. Хубавото е, че може клиентът сам да избере какъв точно принт да му бъде положен.Шкаф Лале е съставен от кутия с плъзгащи стъклени врати. Изработен е изцяло от ..
570.00лв. без ДДС:570.00лв.
Долен шкаф за баня Магнолия с матирано стъкло е в комбинация с красива овална мивка. Този модел е изключително елегантен и стилен и то именно заради матираното стъкло, което съвсем деликатно и нежно е вплетено при вратите.Шкафът е с размери: дължина 650 мм, ширина 380 мм и височина 880 мм и е стоящ...
255.00лв. без ДДС:255.00лв.
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня Маргарита с правоъгълна мивка е стандартен модел на Елана, който разполага с прибрана мивка и шкаф с две врати. Особено предпочитан е именно заради изчистения дизайн и семплото излъчване.Шкафът е направен от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчив. Боядисан е с полиуретанова глан..
330.00лв. без ДДС:330.00лв.
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня Нолина с чекмеджета е много стилен и изискан модел, предназначен за по-големи пространства. Интересен е моделът, защото мивката е като капак върху шкафа и придава завършеност. Размерите на шкафа са: дължина 900 мм, ширина, 420 мм и височина 650 мм. Състои се от две чекмеджета..
720.00лв. без ДДС:720.00лв.
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня Петуния горчица е красиво съчетание в бяло с така модерния цвят горчица. Разполага с две чекмеджета, чиито чела са оформени в красива чупка и създават визуална линия, наподобяваща пътека. Този интересен дизайн заковава вниманието още на пръв поглед.Шкафът е с размери: дължина 650 ..
460.00лв. без ДДС:460.00лв.
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня Ралица с чекмеджета е с изключително красив и стилен дизайн. Разполага с компактни размери, а това, че мивката се поставя върху плота разчупва модела и го прави търсен и предпочитан сред нашите клиенти.Шкаф Ралица е направен от разпенено ПВЦ, което е 100% водоустойчив материал. Бо..
630.00лв. без ДДС:630.00лв.
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня Роза със стъклена врата е раздвижен модел на Елана, който представлява нежно съчетание на ПВЦ и стъкло. Шкафът е в комбинация с красива овална мивка, която излиза напред и придава завършеност на продукта.Шкафът е изработен основно от разпенено ПВЦ, което е абсолютно водоустойчиво...
135.00лв. без ДДС:135.00лв.
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня Ружа с овална мивка е много красив модел, който може да бъде част както от ретро обзавеждане, така и от модерно. Вратите за заоблени в горната част и следват овала на мивката - именно това го прави предпочитан, особено в съчетание с ретро дръжки.Модел Ружа също е направен от разпе..
450.00лв. без ДДС:450.00лв.
Brand: Elanalux
Долен шкаф за баня с мивка Гергина е със стилен и елегантен дизайн, което го прави особено предпочитан сред нашите клиенти. Вълнообразната линия придава изисканост и съвършеност на детайла и подчертава стила както на изделието, така и на помещението, в което е монтирано.Изработено е от разпенено ПВЦ..
460.00лв. без ДДС:460.00лв.
Показва 1 до 12 от 36 (3 страници)