Меню
Your Cart

Долни шкафове

Долни шкафове

Долните шкафове са особено модерни и търсени днес, тъй като основната им функция е да прикрият досадните тръби и сифони, които се виждат отдолу под мивката. Освен като прикритие се оказа, че долният шкаф може да бъде и изключително функционален. Да бъде използван наистина като шкаф, в който да се държат различни принадлежности.

Именно затова ние, от Елана имаме всякакви варианти на долни шкафове – с чекмеджета или без, с врати – обикновени или падащи, цветни и бели, с принт или с имитация на дърво, и задължително са с мивки, като вариантите също са много и различни – малки и големи, овални или правоъгълни, с плот или без и редица други.

Долните шкафове на Елана са съобразени с модните течения и разполагаме с разнообразни модели, които могат да са част от различни по стилове интериори, дори и ретро. Разполагаме с богата гама от дизайни, които можем да претворим в шкаф с наш фиксирани размери или да го направим по индивидуални на клиента. 

Kакво трябва да знаем за долните шкафове

Особено важно за едно мокро помещение е мебелите да са водоустойчиви. Нашите са такива на 100%, защото са изработени изцяло от ПВЦ - разпенено.

Боядисани са задължително с полиуретанова гланцова боя, която капсулира изделието и го прави още по-издръжливо, а цветът се запазва наситен и свеж за много по-дълго време. Важно е да се знае, че клиентът сам избира десена, а мебелите ни се тонират по каталога на RAL, което облекчава избора значително, защото може да бъде направен и от разстояние без да се налага консултация на място.

Освен това е добре долните шкафове да са функционални - т.е. не само да прикриват тръбите, но и да се използват. Нашите модели са именно с такава насоченост и със сигурност ще намерите точно това, което търсите.

Мебелите ни са висококачествени с 24 месеца гаранция и могат да бъдат конзолни или с крака – регулируеми. Вратите са снабдени с механизми за плавно затваряне.

Защо да изберете долни шкафове на Елана

  • функционални
  • разнообразие на модели
  • водоустойчиви
  • произведени в България

Долните шкафове на Елана са много добро решение за всеки дом. Разгледайте ги и се убедете сами!

Двоен шкаф за баня с мивка Двоен шкаф за баня с мивка
Нов
Двоен шкаф за баня с мивка е раздвижен модел на Елана, състоящ се от два шкафа един под друг.  Горният шкаф, върху който се поставя мивката, е с падаща вратичка, а долният е с чекмедже.Изключително семпъл и изчистен дизайн и определено много функционален.Размери на горния шкаф:ширина 700 ммвисо..
690.00лв. без ДДС:690.00лв.
Brand: Elana
Долен ретро шкаф за баня Мускус с гранитен плот е различен и нестандартен модел за шкаф за баня и определено привлича вниманието. При него е заложено на красива ретро визия – последен писък на модата. Изработен е изцяло от разпенено ПВЦ, а след това е боядисан с полиуретанова гланцова боя. Цвет..
1,080.00лв. без ДДС:1,080.00лв.
Долен шкаф за баня Ани Долен шкаф за баня Ани
Бестселър
Brand: Elana
Долен шкаф за баня Ани е част от нашето серийно производство, предназначен за масово потребление. Умивалникът е изработен от висококачествен санитарен порцелан в бял цвят. Размерите му са компактни и удобни и в същото време има необходимата дълбочина, нужна за измиване на ръцете безпроблемно и без д..
190.00лв. без ДДС:190.00лв.
Долен шкаф за баня Гардения
Бестселър
Brand: Elana
Долен шкаф за баня Гардения е един от нискобюджетните ни модели, който е икономичен, но в същото време задоволява потребностите на потребителите. Размерите му са:ширина 400 ммдълбочина 250 мм височина 510 ммИзработен е от разпенено PVC, което е абсолютно водоустойчиво. След това допълнително е ..
240.00лв. без ДДС:240.00лв.
Brand: Elana
Долен шкаф за баня Детелина с червена мивка е предизвикателство – особено за любителите на червения цвят, на което трудно може да се устои. Изработен изцяло от разпенено ПВЦ, шкафът е сто процента водоустойчив и може да бъде подлаган на директна струя вода без това да наранени или повреди повърхност..
580.00лв. без ДДС:580.00лв.
Долен шкаф за баня конзолен Латинка
Бестселър
Brand: Elana
Долен шкаф за баня конзолен Латинка е нежен и семпъл модел на Елана с компактни размери и може да бъде част от помещение с по-малки размери.Изработен е от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчив. Боядисан е с полиуретанова гланцова боя, която освен че придава завършеност на изделието, но и го ..
385.00лв. без ДДС:385.00лв.
Brand: Elana
Долен шкаф за баня Лале с принт е съчетание от компактност, функционалност и стил, а принтът му придава онази уникалност, която всеки търси. Хубавото е, че може клиентът сам да избере какъв точно принт да му бъде положен.Шкаф Лале е съставен от кутия с плъзгащи стъклени врати. Изработен е изцяло от ..
630.00лв. без ДДС:630.00лв.
Долен шкаф за баня Магнолия с матирано стъкло е в комбинация с красива овална мивка. Този модел е изключително елегантен и стилен и то именно заради матираното стъкло, което съвсем деликатно и нежно е вплетено при вратите.Шкафът е стоящ с размери:ширина 650 мм, дълбочина 380 мм,височина 880 мм. Съст..
340.00лв. без ДДС:340.00лв.
Brand: Elana
Долен шкаф за баня Маргарита с правоъгълна мивка е стандартен модел на Елана, който разполага с прибрана мивка и шкаф с две врати. Особено предпочитан е именно заради изчистения дизайн и семплото излъчване.Шкафът е направен от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчив. Боядисан е с полиуретанова глан..
435.00лв. без ДДС:435.00лв.
Brand: Elana
Долен шкаф за баня Нолина с чекмеджета е много стилен и изискан модел, предназначен за по-големи пространства. Интересен е моделът, защото мивката е като капак върху шкафа и придава завършеност. Размерите на шкафа са: ширина 900 мм, дълбочина 420 мм, височина 650 мм. Състои се от две чекмеджета..
795.00лв. без ДДС:795.00лв.
Brand: Elana
Долен шкаф за баня Петуния горчица е красиво съчетание в бяло с така модерния цвят горчица. Разполага с две чекмеджета, чиито чела са оформени в красива чупка и създават визуална линия, наподобяваща пътека. Този интересен дизайн заковава вниманието още на пръв поглед.Шкафът е с размери: ширина 650 м..
560.00лв. без ДДС:560.00лв.
Brand: Elana
Долен шкаф за баня Ралица с чекмеджета е с изключително красив и стилен дизайн. Разполага с компактни размери, а това, че мивката се поставя върху плота разчупва модела и го прави търсен и предпочитан сред нашите клиенти.Шкаф Ралица е направен от разпенено ПВЦ, което е 100% водоустойчив материал. Бо..
695.00лв. без ДДС:695.00лв.
Показва 1 до 12 от 42 (4 страници)