Меню
Your Cart

Серия СТАНДАРТ

Серия СТАНДАРТ

Серия СТАНДАРТ е индивидуалната линия на Елана, създадена преди повече от 20 години и вече трайно наложила се на пазара. Мебелите от тази серия са особено предпочитани, защото са нискобюджетни, качествени, функционални и лесни за монтиране.

Всички артикули са предназначени за масово потребление. Проектирани са така, че да са практични, ненатрапчиви и завършени. Предлаганите модели са претърпели сериозно развитие в годините, защото са създадени от нуждите и за потребностите на потребителите.

Вече утвърдени, при тях е заложено на максимална функционалност и качество на ниска цена. Именно тази комбинация качество - цена в полза на качеството ги прави толкова предпочитани и търсени от нашите клиенти.

Продуктите ни са изработени от ПВЦ полистирол, който е с дебелина 2,5 мм, но, въпреки че е тънък, той е много издръжлив. Материалът е абсолютно водоустойчив и направените от него шкафове могат да бъдат подлагани на директно обливане с вода, като това няма да нарани повърхността им. Всички шкафчета са снабдени с огледални врати, за да има достатъчна огледална площ като за баня.

Цветът, в който ги предлагаме, е естественият бял цвят на материала, не са боядисвани допълнително. Размерите им са компактни, основно използвани са за по-малки помещения и са предназначени за закрепяне към стена.

Моделите са раздвижени и може да срещнете различни предложения: с една, две или три врати, с чекмеджета, с осветление или без, с колони с открити рафтове от едната страна или от двете страни.

При някои модели в горната част на шкафа зад плафониера е монтирано осветлението. То е на 220 волта, а крушките са миньонки с мощност 15 вата и са включени в продукта. Включването в ел. инсталацията е директно, не се налага да се слага преобразувател.

Моделите на Елана с чекмеджета са сред най-предпочитаните, защото чекмеджетата събират всички онези дребни неща, които иначе заемат немалко място и „ядат“ от мястото за тоалетните принадлежности в по-високи опаковки. Освен това повечето шкафове имат и достатъчна височина за по-големите аксесоари.

Защо да изберете шкафове от серия СТАНДАРТ

  • нискобюджетни
  • водоустойчиви
  • функционални

Предимство на мебелите от серия СТАНДАРТ е, че са леки и е лесно да бъдат монтирани. Освен това доставката им до всяка точка в страната е значително по-евтина от други по-големи шкафове например. 

Елана-Г е производител на такива големи шкафове за баня, които са изработени от разпенено ПВЦ. Този материал също е водоустойчив, но след това е боядисан с полиуретанова гланцова боя. Тя допълнително запечатва продукта и цветът му се запазва свеж и наситен за много по-дълго време, отколкото ако няма боя. Освен това десенът може да е всякакъв по избор на клиента, като тонирането е по RAL каталог.

Дали ще изберете мебели за баня от разпенено ПВЦ, или ще заложите на шкафовете от серия СТАНДАРТ, изработени от ПВЦ полистирол – и при двата варианта ще получите качество на прилична цена, стилни и добре изглеждащи продукти, висококачествени и водоустойчиви изделия, които ще стоят добре във всяка една баня.

Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 11
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 11 е от серията, предназначена за масово потребление. Елана 11 е един от най-търсените модели, тъй като разполага и със собствено осветление. Макар и с по-ретро визия, той създава приятно усещане във всяко мокро помещение.Изцяло е изработен от PVC полистирол, който е 100%..
54.00лв. без ДДС:54.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 14 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 14
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 14 е моделът, който съчетава голяма огледална площ, обширно пространство за шкаф, чекмеджета и осветление. Именно затова е един от най-предпочитаните модели на Елана. Разполага с три самостоятелно отварящи се врати, всяка от които огледална. Вътре имат по един рафт, който..
65.00лв. без ДДС:65.00лв.
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 17 е разчупен и различен модел от тази серия. Той е с три огледала, като средното е по-навътре от другите две. Това на пръв поглед изглежда сякаш е нарушена симетрията, но впоследствие се откроява дълбочината, която придава това „хлътнало“ огледало. Интересният дизайн на ..
76.00лв. без ДДС:76.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 27 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 27
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 27 е много нежен и изчистен модел. Той разполага с три огледални врати, което предоставя и голяма огледална площ.Шкафът е изработен от ПВЦ полистирол с дебелина 2,5 мм. Това е абсолютно водоустойчив продукт и е особено предпочитан заради съчетанието качество – цена в полз..
59.00лв. без ДДС:59.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 6
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 6 е поредното актуално изкушение, ако искате да съчетаете високо качество на прилична цена. Шкафовете за баня от серия СТАНДАРТ са индивидуалната линия на Елана, създадена единствено от нуждите на нашите клиенти. Продуктите от тази серия както и преди повече от 20 години,..
35.00лв. без ДДС:35.00лв.
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 8 е модел от линията на Елана, създадена специално за масово потребление. Тези продукти са водоустойчиви, висококачествени и функционални, а същевременно и нискобюджетни. Изработени са от полистирол PVC и се предлагат само в основния цвят на материала – бял, без допъ..
42.00лв. без ДДС:42.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)