Меню
Your Cart

Серия СТАНДАРТ

Серия СТАНДАРТ

Серия СТАНДАРТ е индивидуалната линия на Елана, създадена преди повече от 20 години и вече трайно наложила се на пазара. Мебелите от тази серия са особено предпочитани, защото са нискобюджетни, качествени, функционални и лесни за монтиране.

Всички артикули са предназначени за масово потребление. Проектирани са така, че да са практични, ненатрапчиви и завършени. Предлаганите модели са претърпели сериозно развитие в годините, защото са създадени от нуждите и за потребностите на потребителите.

Вече утвърдени, при тях е заложено на максимална функционалност и качество на ниска цена. Именно тази комбинация качество - цена в полза на качеството ги прави толкова предпочитани и търсени от нашите клиенти.

Продуктите ни са изработени от ПВЦ полистирол, който е с дебелина 2,5 мм, но, въпреки че е тънък, той е много издръжлив. Материалът е абсолютно водоустойчив и направените от него шкафове могат да бъдат подлагани на директно обливане с вода, като това няма да нарани повърхността им. Всички шкафчета са снабдени с огледални врати, за да има достатъчна огледална площ като за баня.

Цветът, в който ги предлагаме, е естественият бял цвят на материала, не са боядисвани допълнително. Размерите им са компактни, основно използвани са за по-малки помещения и са предназначени за закрепяне към стена.

Моделите са раздвижени и може да срещнете различни предложения: с една, две или три врати, с чекмеджета, с осветление или без, с колони с открити рафтове от едната страна или от двете страни.

При някои модели в горната част на шкафа зад плафониера е монтирано осветлението. То е на 220 волта, а крушките са миньонки с мощност 15 вата и са включени в продукта. Включването в ел. инсталацията е директно, не се налага да се слага преобразувател.

Моделите на Елана с чекмеджета са сред най-предпочитаните, защото чекмеджетата събират всички онези дребни неща, които иначе заемат немалко място и „ядат“ от мястото за тоалетните принадлежности в по-високи опаковки. Освен това повечето шкафове имат и достатъчна височина за по-големите аксесоари.

Защо да изберете шкафове от серия СТАНДАРТ

  • нискобюджетни
  • водоустойчиви
  • функционални

Предимство на мебелите от серия СТАНДАРТ е, че са леки и е лесно да бъдат монтирани. Освен това доставката им до всяка точка в страната е значително по-евтина от други по-големи шкафове например. 

Елана-Г е производител на такива големи шкафове за баня, които са изработени от разпенено ПВЦ. Този материал също е водоустойчив, но след това е боядисан с полиуретанова гланцова боя. Тя допълнително запечатва продукта и цветът му се запазва свеж и наситен за много по-дълго време, отколкото ако няма боя. Освен това десенът може да е всякакъв по избор на клиента, като тонирането е по RAL каталог.

Дали ще изберете мебели за баня от разпенено ПВЦ, или ще заложите на шкафовете от серия СТАНДАРТ, изработени от ПВЦ полистирол – и при двата варианта ще получите качество на прилична цена, стилни и добре изглеждащи продукти, висококачествени и водоустойчиви изделия, които ще стоят добре във всяка една баня.

Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 1
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 1 е изработен от PVC полистирол. Този материал е 100 процента водоустойчив. Шкафът е с размери: дължина 420 ммширина (дълбочина) 130 мм височина 500 мм Разполага с огледална вратичка, отваряема и е разделен на два рафта. От двете страни на основния шкаф има прикрепен..
40.00лв. без ДДС:40.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 10 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 10
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 10 е сред най-търсените модели на Елана, защото е комбинация от рафтове, огледало с осветление и чекмеджета в едно шкафче. Изработен е от PVC полистирол, което е 100% водоустойчиво. Цветът му е бял като естествения цвят на материала.Съставен е от две огледални вратич..
53.00лв. без ДДС:53.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 11
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 11 е от серията, предназначена за масово потребление. Елана 11 е един от най-търсените модели, тъй като разполага и със собствено осветление. Макар и с по-ретро визия, той създава приятно усещане във всяко мокро помещение.Изцяло е изработен от PVC полистирол, който е 100%..
54.00лв. без ДДС:54.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 13 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 13
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 13 е моделът от индивидуалната линия на Елана, който разполага с голяма огледална площ. Той е с три самостоятелно отваряеми врати и всичките са със залепено огледало. Именно затова е един от най-предпочитаните модели.Другата причина да е толкова търсен е, защото разполага..
50.00лв. без ДДС:50.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 18 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 18
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 18 е стилен и елегантен модел, който е особено предпочитан от потребителите. Изработен е от ПВЦ полипропилен, който е с дебелина на материала 2,5 мм. Абсолютно водоустойчив продукт, който може да се комбинира с всички наши артикули. Шкаф Елана 18 е съставен от две ша..
82.00лв. без ДДС:82.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19 е сред най-продаваните продукти на Елана, защото разполага с наистина голяма огледална площ, осветление, три шкафа, две чекмеджета и две колони с открити рафтове.Когато става въпрос за огледален шкаф на прилична цена, то продуктите от серия СТАНДАРТ нямат аналог на паз..
71.00лв. без ДДС:71.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 21
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 21 е малко и компактно шкафче от тази серия, което се състои от кутия с една огледална врата и колона отляво с открити рафтове. Кутията е снабдена с един рафт, който я разделя на две. Размерите му са: дължина 310 ммширина (дълбочина) 130 мм височина 360 ммШкаф Елана 21 е ..
24.00лв. без ДДС:24.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 22 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 22
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 22 е изчистен и стилен модел с голяма огледална площ и повече място за прибиране на тоалетни принадлежности.Шкафът е изработен от ПВЦ полистирол, който е дебелина на листа 2,5 мм. Материалът е абсолютно водоустойчив и шкафът може да бъде излаган на директно обливане с вод..
40.00лв. без ДДС:40.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 26 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 26
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 26 е красив модел, с огледални врати и осветление, който е търсен заради компактните си размери и заради това, че е семпъл и в същото време функционален. Няма открити рафтове, което предполага, че тоалетните принадлежности ще бъдат прибрани и няма да има излишна претрупан..
46.00лв. без ДДС:46.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 27 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 27
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 27 е много нежен и изчистен модел. Той разполага с три огледални врати, което предоставя и голяма огледална площ.Шкафът е изработен от ПВЦ полистирол с дебелина 2,5 мм. Това е абсолютно водоустойчив продукт и е особено предпочитан заради съчетанието качество – цена в полз..
59.00лв. без ДДС:59.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 35 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 35
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 35 е модел с три огледални врати, който е търсен именно заради голямата огледална площ. Красивата орнаментика допълнително обогатява модела и му придава стил и изисканост. Шкафът е изработен от ПВЦ полистирол с дебелина 2,5 мм. Водоустойчив е и спокойно може да бъде част ..
55.00лв. без ДДС:55.00лв.
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 36 Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 36
Бестселър
Brand: Elana
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 36 е много привлекателен модел, тъй като разполага с голяма огледална площ и със собствено осветление. Освен това има и голямо закрито пространство, което позволява поставянето на повече продукти и аксесоари. Така всичко е прибрано без да се създава излишна претрупаност.Ш..
69.00лв. без ДДС:69.00лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)