Меню
Your Cart
2 години гаранция

Долен шкаф за баня с мивка Гергина

Долен шкаф за баня с мивка Гергина
Бестселър
Долен шкаф за баня с мивка Гергина
550.00лв.
без ДДС: 550.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Гергина

Долен шкаф за баня с мивка Гергина е със стилен и елегантен дизайн, което го прави особено предпочитан сред нашите клиенти. Вълнообразната линия придава изисканост и съвършеност на детайла и подчертава стила както на изделието, така и на помещението, в което е монтирано.

Изработено е от разпенено ПВЦ, което е 100% водоустойчиво. След това материалът е боядисан и запечатан допълнително с полиуретанова гланцова боя. Хубавото при тези мебели е, че цветовото съчетание може да бъде подбрано изцяло от клиента, за което не се дължи допълнително заплащане. Шкафовете се тонират по каталог на RAL, който е със свободен достъп в интернет и предварително може да го подберете. Може и на място да го направите, разбира се.

Размерите му са:

  • ширина 700 мм,
  • дълбочина 420 мм,
  • височина 770 мм,

като във височината е включена и височината на самата мивка. Разполага с две врати, снабдени с механизъм за плавно затваряне, без вътрешни рафтове. Кутията е разделена само по вертикала.

Мивката е изработена от санитарен порцелан, който е с много добри характеристики. Лесен е за поддръжка и почистване, защото е устойчив на силни препарати. Цветът на мивката е бял, за да може да се комбинира с други десени. Препоръчваме след като закрепите шкафа, да залепите мивката върху него посредством санитарен силикон. Крепежните елементи – дюбели и винтове, не са включени в продукта, както и смесителят – той е само с представителна цел.

Защо да изберете долен шкаф за баня с мивка Гергина

  • стилен
  • елегантен
  • водоустойчив

Ако се чудите с какъв горен шкаф да комбинирате долен шкаф за баня с мивка Гергина, може да видите комплект водоустойчиви шкафове за баня Гергина.

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.

Гаранция 24 месеца!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър