Меню
Your Cart
2 години гаранция

Водоустойчиви шкафове за баня Ива

Водоустойчиви шкафове за баня Ива
Водоустойчиви шкафове за баня Ива
324.00лв.
без ДДС: 324.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Ива

Водоустойчиви шкафове за баня Ива е нежен и много изчистен модел на Елана. Състои се от долен шкаф с мивка и огледало. Разполага с компактни размери и е подходящ за помещения с по-малка площ.

Шкафът е изработен от разпенено ПВЦ, а след това върху материала е положена полиуретанова гланцова боя, за да го запечата, а и за да придаде блясък на цвета. По този начин се удължава животът на изделието и значително по-дълго време ще се радвате на наситен и свеж цвят. Продуктът е абсолютно водоустойчив и може да бъде подлаган на директно обливане с вода без това да нарани повърхността му.

Размерите му са:

  • ширина 450 мм,
  • дълбочина 430 мм,
  • височина 500 мм

и разполага с две врати. Вътре в кутията няма рафт, тъй като функцията му е да прикрива тръбите и сифона. Шкафът е предназначен за закрепяне към стена посредством дюбели и винтове, които не са част от продукта. Цветът, посочен на снимката, е бял, но той може да е различен по желание на клиента. Това не променя цената на изделието. Тонирането на мебелите е по каталог на RAL.

Умивалникът е в правоъгълна форма и е в бял цвят, което дава възможност за по-голям избор при съчетаване на цветове. Разполага и с остатъчна плоска повърхност, върху която може да сложите тоалетни принадлежности или аксесоари. Смесителят е само с представителна цел, не е включен към комплекта. Препоръчваме след монтиране на шкафа да залепите мивката със санитарен силикон към него.

Огледалото е с размери: ширина 450 мм и височина 500 мм.

Предимствата на комплект водоустойчиви шкафове за баня Ива

  • изчистен и стилен
  • нискобюджетен
  • водоустойчив

Освен комплект за баня Ива може да представлява интерес и комплект за баня Ели, който е в цвят мат и също е много компактен. 

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.

Гаранция 24 месеца!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър