Меню
Your Cart
2 години гаранция

Огледало за баня Мускус

Огледало за баня Мускус
Бестселър
Огледало за баня Мускус
220.00лв.
без ДДС: 220.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Мускус

Огледало за баня Мускус е класика в този раздел. Изработката му е изящна и пищна и предполага да бъде монтирано в голямо помещение. Огледалото е голямо и разполага с рамка в ретро стил от разпенено PVC, което е 100 процента водоустойчиво. Изключително стилно, огледало Мускус не само придава тежест на помещението, в което е монтирано, но и създава комфорт и усещане за класа. 

Размерите му са: дължина 1000 мм и ширина 700 мм, а рамката може да бъде изработена в цвят, различен от бяло, по желание на клиента. Мебелите се тонират по RAL каталог, като предварително може да разгледате и откриете желания от вас десен.

Правоъгълната му форма дава възможност да бъде съчетано с различни по вид и стил шкафове. Хубавото е, че еднакво добре би изглеждало както сред барокови мебели, така и сред такива с модерен дизайн.

Предимствата на огледало за баня Мускус

  • голямо
  • интересен дизайн
  • класически стил

Интериорът на помещението включва както огледала, така и мебели за баня. Хубаво би било да разполагаме с голям шкаф, в който да приберем всичко необходимо, за да не се създава усещане за претрупаност в банята. В този ред може да комбинирате огледало за баня Мускус с колона за баня Рея, която е с голяма вместимост и в красиви топли тонове.

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър