Меню
Your Cart
2 години гаранция

Лед огледало за баня 8031

Лед огледало за баня 8031
Лед огледало за баня 8031
Лед огледало за баня 8031
Бестселър
Лед огледало за баня 8031
Лед огледало за баня 8031
Лед огледало за баня 8031
Лед огледало за баня 8031
114.40лв.
без ДДС: 114.40лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: 8031

Лед огледало за баня 8031 е съвсем изчистен, класически модел и може да е част от всяко помещение в дома. В правоъгълна форма е, но различното при него е, че височината му е по-къса от дължината. Реално правоъгълникът е легнал на дългата си част. Размерите му са:

  • дължина 800 мм
  • ширина 25 мм
  • височина 600 мм

Огледалото има матирана ивица, която описва вътрешен правоъгълник. Тя е със заоблени ръбове, които придават мекота и стил на продукта като цяло. Линията е назавършена, но насочва към тъч бутона за включване и изключване на огледалото.

Зад тази матирана ивица е монтирана LED лентата, която е облечена в ПВЦ гръб. По този начин е защитена от вредите, които би могла да нанесе водата при контакт с огледалото.

Дълбочината на гърба е 25 мм, като в центъра му е отворът, през който излизат кабелите. Разполага с щепсел и се включва директно в контакта. Комплектът включва и дюбели с винт.

Защо да изберете лед огледало за баня 8031

  • реалистично изображение
  • лед лента
  • класически модел

Лед огледало за баня 8031 може да се комбинира с долен шкаф за баня Нолина с чекмеджета, който също е съвсем класически изчистен модел и стои прекрасно във всяка баня.

Елана-Г е производител на мебели за баня вече повече от 20 години. Разполагаме с богата гама от модели, които са сътворявани в годините от и за клиентите. Направени с много любов, нашите шкафове са изключително функционални, стилни и висококачествени. Изработваме ги от разпенено ПВЦ, след което ги боядисваме с полиуретанова гланцова боя, като тонирането е по каталога на RAL и клиентът може да избере желан от него цвят без това да оскъпи продукта.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър