Меню
Your Cart
2 години гаранция

Лед огледало за баня Детелина

Лед огледало за баня Детелина
Лед огледало за баня Детелина
200.00лв.
без ДДС: 200.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Детелина

Лед огледало за баня Детелина е прикрепено към PVC гръб с ширина 50 мм и разполага с LED осветление. Гърбът на огледалото е изработен от разпенено PVC, високо качество и 100 процента водоустойчиво. След това е боядисан с полиуретанова гланцова боя, която допълнително запечатва продукта. Това дава възможност за по-продължителната му експлоатация без да повлияе на физическите му свойства и качества.

Цветът може да бъде подбран по желание на клиента, като тонирането е по RAL каталог.

Огледалото е с размери дължина 810 мм и височина 600 мм. В горната част има хоризонтална матирана ивица, зад която е положена LED лентата. Осветлението е прибрано в PVC гърба и свети през матираната ивица. Има поставен трафт, което позволява директно включване към ел. инсталацията.

Цялостните размери на огледало Детелина са дължина 810 мм, ширина 50 мм и височина 600 мм. То е конзолно и е необходимо прикрепянето му към стената да стане посредством дюбели и винтове, които не са включени в продукта.

По желание на клиента може размерите на огледалото да са по-малки от гърба и да създава ефект на паспарту. Разбира се, това може да е в комбинация и с предпочитан цвят за създаване на прекрасното за клиента съчетание.

Предимства на лед огледало за баня Детелина

  • лед осветление
  • стилно
  • красиво

Лед огледало за баня Детелина може да се комбинира с колона за баня Кала.

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.