Меню
Your Cart
2 години гаранция

Лед огледало за баня Лавандула

Лед огледало за баня Лавандула
Лед огледало за баня Лавандула
145.00лв.
без ДДС: 145.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Лавандула

Лед огледало за баня Лавандула е много стилно и различно. Дизайнът му е разчупен, непринуден и нестандартен. Именно това го прави особено предпочитано за всякакъв тип бани. Все пак огледалото е един от най-важните аксесоари в мокрото помещение и често именно то е акцентът. Огледало Лавандула определено може да бъде акцент както в банята, така и във всяко друго помещение.

Размерите му са: дължина 590 мм и височина 600 мм и лежи на PVC гръб с ширина 50 мм. В горната му част върви прекъсната матирана ивица и създава илюзията на вертикален пунктир. Зад нея е вградена LED лентата и осветява през пунктира. Много ефектно изпълнение, което определено внася свежест в помещението, където е монтирано. Свързването към ел. инсталацията е директно, има поставен преобразувател.

Гърбът е изработен от разпенено PVC – водоустойчив и висококачествен материал. След това е боядисан с полиуретанова гланцова боя, чиито десен може да се подбере по желание на клиента без да се оскъпява продукта. Тонира се по RAL каталог и така може да бъде подсилен акцентът на огледалото.

Защо да изберете лед огледало за баня Лавандула

  • стилно и различно
  • нестандартен дизайн
  • LED осветление

Може да комбинирате лед огледало за баня Лавандула с долен шкаф за баня с мивка Кала.

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър