Меню
Your Cart
2 години гаранция

Комплект мебели за баня Ирис

Комплект мебели за баня Ирис
Комплект мебели за баня Ирис
Комплект мебели за баня Ирис
Комплект мебели за баня Ирис
Комплект мебели за баня Ирис
570.00лв.
без ДДС: 570.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Ирис
  • Размери: 0.00mm x 0.00mm x 0.00mm

Комплект мебели за баня Ирис е предназначен за ъглово монтиране. Състои се от ъглов долен шкаф, ъглова мивка и ъглов горен шкаф с огледало. Особено предпочитан модел е за малки помещения, в които няма как да се сложат по-големи мебели. 

Този ъглов вариант дава възможност да се усвои оптимално свободното пространство, да остане място за минаване, но и да има къде все пак да се приберат тоалетните принадлежности.

Горният шкаф разполага с една огледална врата, която е издължена и служи за дръжка. Вътре е разделен на две равни части с рафт. Дължината на стените е по 265 мм, като дълбочината на шкафа е 330 мм, височината му е 650 мм. В горната му част е монтирана и лед лента в канал. Свързването към ел. инсталацията е директно, тъй като има поставен трафт (преобразувател).

Долният шкаф е с дължина на стените по 350 мм, а височината му е 870 мм. Разполага с една отваряема врата, снабдена с механизъм за плавно затваряне.

Комплект за баня Ирис е изработен от разпенено ПВЦ. Абсолютно водоустойчив продукт, който е боядисан с полиуретанова гланцова боя. Цветът може да бъде различен от образеца според желанията на клиента, като тонирането е по RAL каталог.

Умивалникът е изработен от санитарен порцелан, а смесителят не е част от комплекта - той е с представителна цел.

Защо да изберете комплект мебели за баня Ирис

  • ъглов модел
  • LED осветление
  • водоустойчив

Елана-Г е производител на функционални мебели за баня, предназначени за масово потребление. Такива са горните шкафчета от серия СТАНДАРТ, които са особено предпочитани за по-малки помещения или защото са значително по-евтин вариант. Може да представлява интерес шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 17, който разполага с голяма огледална площ и много място за съхранение на тоалетни принадлежности.

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.

Гаранция 24 месеца!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър