Меню
Your Cart
2 години гаранция

Комплект мебели за баня Камелия

Комплект мебели за баня Камелия
Комплект мебели за баня Камелия
690.00лв.
без ДДС: 690.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Камелия
  • Размери: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Комплект мебели за баня Камелия е един от най-търсените артикули на Елана, тъй като съчетава стил, качество и цена в много добро съотношение. 

Изработен е изцяло от разпенено ПВЦ, което е абсолютно водоустойчив материал. След това е обработен с гланцова полиуретанова боя, която придава завършеност на изделието, но и го запечатва още по-добре и така то е много по-издръжливо на атмосферните влияния. Експлоатационният му живот се удължава значително, а цветът се запазва свеж и наситен за по-дълго време.

Мостреният комплект е в бяло-зелен цвят, но може да бъде изработен и в друг, различен от този, по желание на клиента. Работим както с индивидуални цветове, така и с индивидуални размери. 

Комплектът се състои от горен шкаф с огледало и лед осветление и долен шкаф с мивка.

Горният шкаф разполага с една врата с дръжка и механизъм за плавно затваряне. В горната част на огледало е монтирана LED пурата, която е снабдена с трафт (преобразувател) и може да се включи директно към ел. инсталацията.

Долен шкаф за баня с мивка Камелия разполага с две врати и чекмедже по дължината на шкафа и с функция плавно затваряне. В кутията няма рафт. Разполага и с регулируеми крачета, но все пак трябва да се захване към стената, за да е стабилно. Крепежите не са включени в комплекта.

Умивалникът е изработен от санитарен порцелан, лесен е за поддръжка и почистване. Препоръчваме след монтирането на долния шкаф да залепите мивката към него като използвате санитарен силикон.

Защо да изберете комплект мебели за баня Камелия

  • стилен и качествен
  • LED осветление
  • водоустойчив

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.

Гаранция 24 месеца!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър