Меню
Your Cart
2 години гаранция

Комплект мабели за баня конзолни Далия

Комплект мабели за баня конзолни Далия
Комплект мабели за баня конзолни Далия
890.00лв.
без ДДС: 890.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Далия
  • Размери: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Комплект за баня конзолни Далия е универсално решение за всяко помещение. Изваяна и прецизна, тази мебел излъчва изтънченост и придава стил и тежест на банята, в която е монтирана.

Създадени специално за ценители на красотата, мебели Далия са изработени от 100% водоустойчив материал – разпенено PVC, след което са боядисани с полиуретанова гланцова боя. Десенът на модела е в основно бяло с елементи в кафяв цвят – бленда, която играе ролята и на дръжка. Краските обаче могат да бъдат променени по желание на клиента. Тонират се по RAL каталог.

Комплект за баня Далия се състои от долен и горен шкаф, снабдени с механизъм за плавно затваряне, и мивка. 

Долният шкаф е с размери дължина 810 мм, ширина 465 мм и височина 600 мм и е конзолен. Фронтално като се погледне, изглежда така, сякаш е съставен от две чекмеджета, но всъщност има само едно чекмедже отдолу. Отгоре е шкаф с падаща вратичка. Ролята на дръжка играят блендите, които представляват допълнителна PVC летва, наложена по цялата дължина.

Горният шкаф е съставен от шкаф и огледало, лежащи на общ гръб. Общите му размери са 810х150х700 мм, а размерите само на шкафа са: дължина 250 мм, ширина 150 мм и височина 700 мм. За дръжка е поставена бленда в долната му част. Вътре е снабден с един рафт, който го разделя на две. 

Огледалото разполага с LED осветление, което осветява през матираната ивица в горния му край. Включването в ел. инсталацията е директно, има поставен трафт/преобразувател.

Умивалникът е в бял цвят, изработен от санитарен фаянс. Смесителят не е включен към комплекта.

Защо да изберете комплект мебели за баня конзолни Далия

  • стилен
  • функционален
  • красив дизайн

Ако помещението ви позволява, може да комбинирате комплект мебели за баня конзолни Далия с колона за баня Зюмбюл.

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.

Гаранция 24 месеца!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър