Меню
Your Cart
2 години гаранция

Водоустойчиви шкафове за баня Гергина

Водоустойчиви шкафове за баня Гергина
Водоустойчиви шкафове за баня Гергина
800.00лв.
без ДДС: 800.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Гергина
  • Размери: 0.00mm x 0.00mm x 0.00mm

Водоустойчиви шкафове за баня Гергина са красиво съчетание на лед огледало с горен и долен шкаф с мивка. Изработен е от разпенено ПВЦ и е абсолютно водоустойчиво и непромокаемо. Освен че материалът е водоустойчив, но и след това върху него е положена боя – полиуретанов гланц, която допълнително го запечатва и става двойно подсигуряване. Това прави продукта издръжлив на климатични условия, на обилно поливане с вода и съответно – напълно подходящ за мокри помещения.

Десенът може да се подбере по желание на клиента без това да оскъпи продукта. Тонирането е по RAL каталог, а палитрата им е на свободен достъп в интернет. 

Горният шкаф лежи на общ ПВЦ гръб с огледалото и реално е една част. Размерите му са 700х150х700. Вратата на шкафа е снабдена с механизъм за плавно затваряне, а вътре разполага с един рафт, който го разделя на две равни части.

Лед огледалото е с две матирани ивици – хоризонтална и вертикална, които горе вдясно сключват ъгъл. Лед лентата е положена точно зад ивиците и се осветява през тях. Предполага директно включване в ел. инсталацията, защото има поставен трафт (преобразувател).

Долният шкаф е с размери 700х420х770, като към височината е включена и височината на самата мивка. Състои се от две врати с плавно затваряне, а вътре кутията е разделена по вертикала. Шкафът е конзолен и се закрепя към стената. След закрепянето му е необходимо мивката да бъде залепена за шкафа посредством санитарен силикон. Крепежите не са включени в продукта.

Мивката е изработена от санитарен порцелан, висококачествен и лесен за поддръжка. Смесителят, посочен на снимката, е само с представителна цел – не е включен в продукта.

Защо да изберете комплект водоустойчиви шкафове за баня Гергина

  • стилно излъчване
  • водоустойчив продукт
  • елегантен модел

Елана-Г изработва по поръчка паравани, стъклени врати и душ кабини от 8-милиметрово закалено стъкло. Предлагаме и силиконови уплътнения на изключително достъпни цени, които може да представляват интерес за вас в категория душ кабини и паравани.

Този продукт е по заявка, като срокът за изработка и доставка се уточнява допълнително и може да варира от 5 до 20 работни дни.

Гаранция 24 месеца!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър