Меню
Your Cart
2 години гаранция

Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19

Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19
Бестселър
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19
Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19
82.00лв.
без ДДС: 82.00лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Елана №19

Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19 е сред най-продаваните продукти на Елана, защото разполага с наистина голяма огледална площ, осветление, три шкафа, две чекмеджета и две колони с открити рафтове.

Когато става въпрос за огледален шкаф на прилична цена, то продуктите от серия СТАНДАРТ нямат аналог на пазара. При тях съчетанието качество - цена е в полза на качеството и това е един от важните критерии за оценка на всеки потребител. 

Шкаф Елана 19 е с размери:

  • дължина 820 мм
  • ширина (дълбочина) 130 мм
  • височина 500 мм

Изработен е от ПВЦ полистирол – това е водоустойчив материал с дебелина 2,5 мм. Цветът му е бял, като това е естественият цвят на материала без допълнително обработване с боя. 

В горната част на шкафа е положено осветлението, което е на 220 волта. Зад плафониера са монтирани крушки миньонки от 15 вата. Свързването в ел. инсталацията е директно.

Шкафът разполага с три отваряеми огледални врати. Кутиите са разделени с рафт и са снабдени с четкодържач. Това е много удобно, особено ако не искате четките за зъби да са навън и да се виждат от всички.

В долната част са разположени две чекмеджета и открит рафт между тях. От двете страни на шкафа са разположени две колони с открити рафтове. 

Шкафът е конзолен, като елементите за закрепяне към стената не са включени в продукта.

Предимствата на шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19

  • водоустойчив
  • качество на ниска цена
  • функционален

Шкаф за баня СТАНДАРТ Елана 19 е горен, но естетически банята изглежда много по-добре, когато към мивката има добавен и долен шкаф. Елана-Г е производител и на долни шкафове за баня, като може да представлява интерес комплект мебели за баня конзолни Хризантема.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър