Меню
Your Cart

Други

Други

Алуминиев профил за фотоволтаични панели Алуминиев профил за фотоволтаични панели
Бестселър
Алуминиев профил за фотоволтаични панели е изработен от алуминий. Дължината на един профил е 6 метра, а цената е за линеен метър с включен ДДС. Профилът служи за монтаж на фотоволтаични панели, които се закрепват към него чрез средни (междинни) и крайни монтажни планки. Режем профилите по размери на..
14.40лв. без ДДС:14.40лв.
Гайка и болт за монтаж на фотоволтаични панели Гайка и болт за монтаж на фотоволтаични панели
Бестселър
Гайка и болт за монтаж на фотоволтаични панели са комплект за средни (междинни) и за крайни планки.За средни (междинни) планки комплектът е:Квадратна гайка за монтаж на фотоволтаични панели М8 неръждаемаБолт имбусен клас 8.8 поцинкован М8 мм с размер 8х40 ммЗа крайни планки комплектът е:Квадратна га..
0.50лв. без ДДС:0.50лв.
Планка за фотоволтаичен панел крайна
Бестселър
Планка за фотоволтаичен панел крайна 35 мм е изработена от алуминиева сплав, която е с много висока устойчивост на корозия. Тя служи за закрепване на фотоволтаичния панел към алуминиевия профил.Цената е за брой с включен ДДС. В цената не са включени крепежните елементи (болт и гайка за бърз монтаж)...
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Планка за фотоволтаичен панел средна
Бестселър
Планка за фотоволтаичен панел средна е изработена от алуминиева сплав, която е с много висока устойчивост на корозия. Служи за закрепване на фотоволтаичния панел към алуминиевия профил. Скобата е за среден монтаж, т.е. захваща два панела едновременно.Цената е за брой с включен ДДС. В цената не са вк..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Планка кука за монтаж под керемида служи за монтаж на метална конструкция за соларни панели върху керемиден или друг тип покриви. Изработена от неръждаема стомана и разполага с подвижно рамо. Това позволява захващането й в три различни позиции.Планката (широката част) се монтира под керемидата върху..
18.00лв. без ДДС:18.00лв.
Подпрозоречен ПВЦ перваз бял Подпрозоречен ПВЦ перваз бял
Нов Бестселър
Подпрозоречен ПВЦ перваз бял се поставя под прозорците като един от последните акценти за вътрешния интериор. Освен това с поставянето му се увеличава пространството под прозореца и може да бъде превърнато в удобна за ползване площ за цветя или предмети.Предлаганите от нас подпрозоречни первази са с..
41.20лв. без ДДС:41.20лв.
Подпрозоречен ПВЦ перваз златен дъб Подпрозоречен ПВЦ перваз златен дъб
Нов
Подпрозоречен ПВЦ перваз златен дъб се поставя под прозорците като един от последните акценти за вътрешния интериор. Освен това с поставянето му се увеличава пространството под прозореца и може да бъде превърнато в удобна за ползване площ за цветя или предмети.Предлаганите от нас подпрозоречни перва..
56.00лв. без ДДС:56.00лв.
Подпрозоречен ПВЦ перваз орех Подпрозоречен ПВЦ перваз орех
Нов
Подпрозоречен ПВЦ перваз орех се поставя под прозорците като един от последните акценти за вътрешния интериор. Освен това с поставянето му се увеличава пространството под прозореца и може да бъде превърнато в удобна за ползване площ за цветя или предмети.Предлаганите от нас подпрозоречни первази са ..
56.00лв. без ДДС:56.00лв.
Регулируема 3D панта за ПВЦ врата Elephant бяла Регулируема 3D панта за ПВЦ врата Elephant бяла
Нов Бестселър
Регулируема 3D панта за ПВЦ врата Elephant бяла е с натоварване до 120 кг, размер 105 мм, бял RAL9016. Изработена е от високоякостен алуминий (включително външния капак) и цинк. Специално проектирана е за външни PVC врати, но може да бъде монтирана и на вътрешни. Пантата е комбинирана и може да се м..
15.00лв. без ДДС:15.00лв.
Регулируема 3D панта за ПВЦ врата Elephant кафява Регулируема 3D панта за ПВЦ врата Elephant кафява
Нов
Регулируема 3D панта за ПВЦ врата Elephant кафява е с натоварване до 120 кг, размер 105 мм, кафяв RAL8019. Изработена от високоякостен алуминий (включително външния капак) и цинк. Специално проектирана е за външни PVC врати, но може да бъде монтирана и на вътрешни. Пантата е комбинирана и може да се..
15.00лв. без ДДС:15.00лв.
Регулируема 3D панта за ПВЦ врата IQ+ Регулируема 3D панта за ПВЦ врата IQ+
Нов
Регулируема 3D панта за ПВЦ врата IQ+ е с натоварване до 160 кг, 105 мм, бял RAL9016 и с оригинален комбиниран дизайн - може да се монтира на врати, отварящи се отляво или отдясно. Клас на качество 14 е постигнат чрез тест за високо качество до 160 кг и може да се използва безпроблемно за всички вид..
20.00лв. без ДДС:20.00лв.
Регулируема 3D панта за ПВЦ врата Sumo бяла Регулируема 3D панта за ПВЦ врата Sumo бяла
Нов
Регулируема 3D панта за ПВЦ врата Sumo бяла е с натоварване до 120 кг, размер 105 мм, кафяв RAL8011. Регулируемата панта е изработена от високоякостен алуминий (включително външния капак) и цинк. Специално проектирана е за външни PVC врати, но може да бъде монтирана и на вътрешни. Пантата е комбинир..
13.00лв. без ДДС:13.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)