Меню
Your Cart

Други

Други

Алуминиев профил за фотоволтаични панели Алуминиев профил за фотоволтаични панели
Бестселър
Алуминиев профил за фотоволтаични панели е изработен от алуминий. Дължината на един профил е 6 метра, а цената е за линеен метър с включен ДДС. Профилът служи за монтаж на фотоволтаични панели, които се закрепват към него чрез средни (междинни) и крайни монтажни планки. Режем профилите по размери на..
14.40лв. без ДДС:14.40лв.
Гайка и болт за монтаж на фотоволтаични панели Гайка и болт за монтаж на фотоволтаични панели
Нов Бестселър
Гайка и болт за монтаж на фотоволтаични панели са комплект за средни (междинни) и за крайни планки.За средни (междинни) планки комплектът е:Квадратна гайка за монтаж на фотоволтаични панели М8 неръждаемаБолт имбусен клас 8.8 поцинкован М8 мм с размер 8х40 ммЗа крайни планки комплектът е:Квадратна га..
0.50лв. без ДДС:0.50лв.
Планка за фотоволтаичен панел крайна
Бестселър
Планка за фотоволтаичен панел крайна 35 мм е изработена от алуминиева сплав, която е с много висока устойчивост на корозия. Тя служи за закрепване на фотоволтаичния панел към алуминиевия профил.Цената е за брой с включен ДДС. В цената не са включени крепежните елементи (болт и гайка за бърз монтаж)...
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Планка за фотоволтаичен панел средна
Бестселър
Планка за фотоволтаичен панел средна е изработена от алуминиева сплав, която е с много висока устойчивост на корозия. Служи за закрепване на фотоволтаичния панел към алуминиевия профил. Скобата е за среден монтаж, т.е. захваща два панела едновременно.Цената е за брой с включен ДДС. В цената не са вк..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Планка кука за монтаж под керемида служи за монтаж на метална конструкция за соларни панели върху керемиден или друг тип покриви. Изработена от неръждаема стомана и разполага с подвижно рамо. Това позволява захващането й в три различни позиции.Планката (широката част) се монтира под керемидата върху..
18.00лв. без ДДС:18.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)