Меню
Your Cart

Аксесоари за фотоволтаични панели

Аксесоари за фотоволтаични панели

Аксесоари за фотоволтаични панели

Алуминиев профил за фотоволтаични панели Алуминиев профил за фотоволтаични панели
Нов
Алуминиев профил за фотоволтаични панели е изработен от алуминий. Дължината на един профил е 6 метра, а цената е за линеен метър с включен ДДС. Профилът служи за монтаж на фотоволтаични панели, които се закрепват към него чрез средни (междинни) и крайни монтажни планки. Режем профилите по размери на..
14.40лв. без ДДС:14.40лв.
Гайка и болт за монтаж на фотоволтаични панели Гайка и болт за монтаж на фотоволтаични панели
Нов
Гайка и болт за монтаж на фотоволтаични панели са комплект за средни (междинни) и за крайни планки.За средни (междинни) планки комплектът е:Квадратна гайка за монтаж на фотоволтаични панели М8 неръждаемаБолт имбусен клас 8.8 поцинкован М8 мм с размер 8х40 ммЗа крайни планки комплектът е:Квадратна га..
0.50лв. без ДДС:0.50лв.
Планка за фотоволтаичен панел крайна
Нов
Планка за фотоволтаичен панел крайна 35 мм е изработена от алуминиева сплав, която е с много висока устойчивост на корозия. Тя служи за закрепване на фотоволтаичния панел към алуминиевия профил.Цената е за брой с включен ДДС. В цената не са включени крепежните елементи (болт и гайка за бърз монтаж)...
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Планка за фотоволтаичен панел средна
Нов
Планка за фотоволтаичен панел средна е изработена от алуминиева сплав, която е с много висока устойчивост на корозия. Служи за закрепване на фотоволтаичния панел към алуминиевия профил. Скобата е за среден монтаж, т.е. захваща два панела едновременно.Цената е за брой с включен ДДС. В цената не са вк..
1.50лв. без ДДС:1.50лв.
Планка кука за монтаж под керемида Планка кука за монтаж под керемида
Нов
Планка кука за монтаж под керемида служи за монтаж на метална конструкция за соларни панели върху керемиден или друг тип покриви. Изработена от неръждаема стомана и разполага с подвижно рамо. Това позволява захващането й в три различни позиции.Планката (широката част) се монтира под керемидата върху..
18.00лв. без ДДС:18.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)